Kadın

Mobil güzellik TIR’ı deprem bölgesinde binlerce kadına hizmet veriyor

Ä°htiyaç Haritası ve Saadet ÖÄŸretmen Çocuk Ä°stismarı ile Mücadele DerneÄŸi (UCÄ°M) iÅŸ birliÄŸiyle gerçekleÅŸtirilen proje kapsamında servis veren TIR’da, 1 ay boyunca 7 bin ücretsiz servis verilmesini saÄŸladı. Mobil Güzellik Servisleri TIR’ında ücretsiz kadınlara saç kesimi ve boya servisi sunuldu. TIR’da aynı zamanda cilt bakımı ve makyaj uygulaması da gerçekleÅŸtirildi. Binlerce kadına saç, cilt bakım ve makyaj servisi saÄŸlayan mobil TIR hem iç tasarımı hem de servisi ile tam bir deneyim alanı sundu. 

Proje kapsamında mobil çocuk parkı da depremzede çocukların hizmetine sunuldu. Bölgeyi dolaÅŸan mobil parkta, çocuklar keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı. AkÅŸamüstleri tırın dışında bulunan LED ekran ile çocuk filmi yayını yapıldı ve çocuklara patlamış mısır servis edildi.  

“Güzellik tırımız, kadınlara ve çocuklara nefes oldu”  

Projeye deÄŸinen L'Oréal Türkiye Ülke Genel Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen, “Birlikte inÅŸa ederek deprem bölgesine gönderdiÄŸimiz mobil güzellik servisleri tırımızın hem yetiÅŸkinler hem de çocuklar için bir umut, bir nefes olduÄŸuna inanıyoruz. Afetin ilk gününden bugüne maddi ve ayni yardımlarımızı gerçekleÅŸtirdik ama yardımlarımızın bölgeyi kalkındırmak için sürdürülebilir olması da oldukça önemli. Bu giriÅŸimimiz için dört ana iÅŸ birimimizle deprem maÄŸduru binlerce vatandaşımızın hayatına dokunmak adına tek yürek olarak çalıştık. Ä°htiyaç Haritası’na ve UCÄ°M’e de bu projede yanımızda oldukları için çok teÅŸekkür ediyoruz. ‘Anlamlı Markalar Devrimimiz’ kapsamında markalarımızın her birinin geliÅŸtirdiÄŸi toplumsal ve çevresel fayda projeleri ile etki ve kapsam alanımızı hem çeÅŸitlendiriyor hem geniÅŸletiyoruz. Bütün projelerimizi deprem bölgesine yoÄŸunlaÅŸtırdık. Amacımız, etkimizi çoÄŸaltarak ilerlemek” dedi.

“Bugüne kadar güzellikle nefesleri kestik ÅŸimdi güzellikle nefes olmak istiyoruz” 

#GüzellikleNefesOluyoruz söyleminin çıkış noktasına da deÄŸinen Gökçen, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:  

“Artık hep birlikte derin bir nefes alıp yeniden güzelliklere yüzümüzü dönme zamanı, yeniden ayaÄŸa kalkarak hayat ile tüm mücadelemizi en güçlü biçimde, birlikte verme zamanı… Bunu gelecek nesillere, yaÅŸadığımız dünyaya borçluyuz. Hayatın; güzel günler umuduyla nefes aldığımız, güzellikle önce nefes sonra umut olduÄŸumuz uzun soluklu bir maraton olduÄŸunu biliyor ve bunun için çalışıyoruz.” 

19

Hibya Haber Ajansı

20

21

Ä°lgili Makaleler