Kadın

Sosyal medya fenomeni Özlem Lina Öz, güzellik merkezi açtı

YoÄŸun katılımın olduÄŸu açılışa sanat, magazin ve medya dünyasından birçok kiÅŸi katıldı.

“EÅŸimin yanında hemÅŸireyim, ev hanımıyım, anneyim”

Güzellik merkezi açılışında konuÅŸan Özlem Lina Öz, “Ben aslında halen kliniÄŸimizde eÅŸimin yardımına giden bir hemÅŸireyim, ev hanımıyım, üç çocuk annesi bir kadınım. Aynı zamanda sosyal medya içerik üreticisiyim. YoÄŸun katılımın olması inanılmaz gurur verici. Gelen ve gelemeyen herkese sonsuz ÅŸükranlarımızı iletiyoruz" diye konuÅŸtu.

"Yüzde 15 bin büyüdük”

Öz, “Geçen yılın sonunda eÅŸimin yakın arkadaşı, aile dostumuz ve iÅŸ insanı Ä°brahim Karaorhanlı ile ortak olduk. GiriÅŸimlerimize hiç ÅŸüphe etmeden inanılmaz bir yatırım yaptı. Bu yatırımla birlikte iÅŸlerimizde yüzde 15 binlik bir büyüme ivmesi yakaladık. Yatırım hemen meyvelerini verdi biz de giriÅŸimlerimize yeni giriÅŸimler dahil ettik. Mevcut iÅŸlerimizi geliÅŸtirmeye, gece gündüz durmadan özveriyle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

“Yıl sonuna kadar istihdamımızı 3 binin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz”

Ünlü fenomen, sözlerini ÅŸöyle tamamladı:

19

“Takipçilerimiz bizleri kendilerinden biri olarak görüyor. Aile bireyleri gibi benimsiyorlar. Bu sebeple kendimizin memnun kalmayacağı hiçbir iÅŸi asla onlara sunmadık. Haliyle çok güzel bir baÅŸarı yakaladık. Allah bize güç ve saÄŸlık verdikçe daha güzel iÅŸlere imza atacağız. Ülkemize katkı saÄŸlamak amacıyla bu yılın sonuna kadar giriÅŸimlerimizdeki istihdamımızı 3 binin üzerine çıkarmayı ve ekmeÄŸimizi daha geniÅŸ kitlelerle bölüÅŸmeyi hayal ediyoruz.”

20

Sosyal medyada 2 milyon 160 bin takipçiye ulaÅŸan iÅŸ kadını Özlem Lina Öz, 8 sektörde eÅŸiyle kurduÄŸu 'Dr. Tayyar Öz', 'Eliamor', 'Peradex Clean', 'Özlem Öz Beauty' , 'Dr. Öz Klinik' markalara bir yenisini ekledi ve güzellik merkezi açtı.

21

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler