Alışveriş

Acer, Chromebook 314’ü satışa sunuyor

Acer, kullanıcıların yerinden bağımsız olarak daha fazla görevi verimli bir ÅŸekilde yerine getirmelerini saÄŸlayan Chromebook 314'ü tanıttı. 14 inç parlama önleyici ekranı, hızlı Intel iÅŸlemcisi ve gizlilik kapağına sahip isteÄŸe baÄŸlı FHD web kamerasıyla bu Chromebook, olaÄŸanüstü performans ve rahatlık sunuyor.

Üniversite öÄŸrencileri için ideal bir seçenek olarak öne çıkan Acer Chromebook 314, piyasadaki diÄŸer Chromebook'lardan daha iyi performans gösteriyor. En yeni Intel Core i3-N305 iÅŸlemciye sahip olan bu Chromebook, düÅŸük güç tüketimiyle yüksek performansı bir araya getiriyor ve ödevlerin daha hızlı ve verimli bir ÅŸekilde tamamlanması için güvenilir bir çözüm sunuyor.

Acer Chromebook 314'ün 14 inç dar çerçeveli ekranı ve FHD çözünürlüÄŸü, üstün görüntüleme performansı sunuyor. Yansıma önleyici kaplaması sayesinde kullanıcılar çok aydınlık ortamlarda bile verimli bir ÅŸekilde çalışabilirken, isteÄŸe baÄŸlı dokunmatik ekran da kullanımı kolaylaÅŸtırıyor.

Günümüzün dijital çağında, video görüÅŸmeleri ve çevrimiçi toplantılar önemli hale geldi. Acer Chromebook 314'ün isteÄŸe baÄŸlı FHD HDR web kamerası, TNR3 ve otomatik yüz pozlama teknolojileri sayesinde üstün bir çevrimiçi toplantı deneyimi sunuyor. Dahili çift mikrofon ise ses kalitesini iyileÅŸtirerek uzaktan toplantılar ve video görüÅŸmeleri sırasında net iletiÅŸim imkanı saÄŸlıyor.

Acer Chromebook 314, eksiksiz baÄŸlantı seçenekleriyle kullanıcıları her zaman senkronize ve baÄŸlı tutuyor. Ä°ki adet tam iÅŸlevli USB 3.2 Nesil 1 Type-C baÄŸlantı noktası, iki adet USB 3.2 Nesil 1 Type-A baÄŸlantı noktası, MicroSD kart okuyucu ve Bluetooth 5.1 özellikli Wi-Fi 6E sayesinde birden fazla cihazı aynı anda kolayca baÄŸlayarak iÅŸ akışlarını kolaylaÅŸtırıyor.

Acer Chromebook 314, eÄŸlence ihtiyaçlarını da unutmuyor. DTS® Audio teknolojisi ve yukarı doÄŸru bakan iki hoparlörüyle etkileyici ses kalitesi sunuyor. 11,5 saatlik etkileyici pil ömrü sayesinde kullanıcılar adaptöre ihtiyaç duymadan favori içeriklerinin keyfini çıkarabilirken, hızlı ÅŸarj desteÄŸi de pilin yüzde 50'ye kadar sadece 30 dakikada ÅŸarj edilebilmesini saÄŸlıyor.

Acer, sürdürülebilirlik taahhüdüyle uyumlu olarak, Chromebook 314'ü geri dönüÅŸtürülmüÅŸ malzemeleri, sürdürülebilir ambalajı ve enerji verimli tasarımıyla tasarladı. Aynı zamanda EPEAT kayıtlı olması, cihazın ömrü boyunca atığı azaltmaya verdiÄŸi önemi vurguluyor. Chromebook 314'ün dokunmatik yüzeyi de çevre dostu bir karışımla üretilerek okyanuslardaki mikroplastik kirliliÄŸin azalmasına yardımcı oluyor.

19

Acer Chromebook 314 (CB314-4H / CB314-4HT) temmuz ayında EMEA bölgesinde 379 Euro'dan baÅŸlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

20

21

 

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler