Gündem

Artvinliler İstanbul’da İftarda Buluştu

Artvinliler İstanbul’da İftarda Buluştu

Karkas Dernekler Konfederasyonu,İstanbul Artvinliler  Vakfı ,Kardef Federasyonunun  O.S.B Atatürk Cd.Çelik ve Yenal İş Merkezi No : 60 İkitelli /İstanbul adresinde ortaklaşa düzenledikleri İftar proğramına katılım ve ilgi yoğun oldu.

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsrafil Kışla
Cumhurbaşkanı Danışmanı İsrafil Kışla

İstanbul’da bulunan Artvinlilerin katıldığı toplantıda Ata topraklarından göç etmiş hemşerihlerin adeta hasret giderdikleri görüldü.

Pandemiden dolayı iki yıldır yapılamayan iftar proğramı katılım gösteren tüm Artvinlilerin hasretle beklediği gözlemlendi.

Artvinliler İstanbul'da İftarda Buluştu (2)
Artvinliler İstanbul’da İftarda Buluştu (2)

Ali Riza Altunel(Karkas Dernekler Konfederasyonu Başkanı) : “Değerli hemşerihlerim özellikle Bursa ve Kocaeli ‘den misafirlerimizin katılım göstermerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.Zaman zaman böyle bir araya gelerek dertlerimizi ve sevinçlerimizin paylaşım göstermemiz gerekiyor. Bunuda daha sıklıkla gerçekleştirme gayretini gösteriyorum.”diyerek sözlerini tamamladı.

Artvinliler İstanbul'da İftarda Buluştu (2)
Artvinliler İstanbul’da İftarda Buluştu (2)

İsrafil Kışla (Cumhurbaşkanı Danışmanı) : “Değerli hemşerihlerim Hasret duyduğumuz böylesine güzel görüntülerin daha sıklıkla yapılmasını arzu ediyorum.Birlik ve beraberliklerin olduğu yerde başarı kaçınılmazdır.Katılım gösteren tüm hemşerihlerime şükranlarımı sunuyorum.

Artvinliler İstanbul'da İftarda Buluştu..,
Artvinliler İstanbul’da İftarda Buluştu..,

Yapılacak daha çok işimiz var,ancak bizler güçlü olursak hedeflerimize ulaşırız”diyerek sözlerini tamamladı.

19

Bursa Artvin Vakfı Başkan Dr.Adnan Demirci,Artvin Kafkas Dernekler Federasyon Başkanı Murat Aydın,Bursa Federasyonu başkan yardımcısı Abdullah Birgül,Mehmet Ali Kocak,

20
Artvinliler İstanbul'da İftarda Buluştu
Artvinliler İstanbul’da İftarda Buluştu

Artvin Kafkas Dernekleri Genel Sekreteri Mahmut Ali Özaydın,Karbafed Başkan Mikail Kalyoncu ,Başkan Yardımcısı Selçuk Çelebi,Eski İstanbul Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Adem Avcı ve çok sayıda STK başkan ve yöneticisi katılım gösterdi.

21

İlgili Makaleler