Alışveriş

AVVA’da ZUBİZU’ya özel yüzde 10 indirim fırsatı

Zamansız koleksiyonları ile erkek giyiminde “smart casual” yaklaşımın öncü markası AVVA, Türkiye’nin ilk yaÅŸam tarzı mobil uygulaması ZUBÄ°ZU üyeleri için yepyeni bir kampanya sunuyor. ZUBÄ°ZU kullanıcıları avva.com.tr’den 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapacakları 750 TL ve üzeri tüm online alışveriÅŸlerde ekstra yüzde 10 indirim kazanacak.

Erkekler için modern dünyanın ihtiyaçlarına karşılık gelen, gündüzden geceye günün her anına uyan, konforun ön planda olduÄŸu bir stil sunan AVVA; tasarımlarında şıklığı ve rahatlığı buluÅŸturuyor. “Hayatın her anında AVVA” mottosuyla oluÅŸturduÄŸu genç, sofistike ve güncel tasarımlarıyla stil sahibi erkeklerin ruhunu yansıtan markanın web sitesinden yapılacak alışveriÅŸlerde geçerli kampanyadan her ZUBÄ°ZU üyesi en fazla 3 kere faydalanabilir.

5 milyona yakın üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, saÄŸlıklı yaÅŸamdan sanat ve eÄŸlenceye farklı yaÅŸam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaÅŸam tarzı mobil uygulaması ZUBÄ°ZU, üyelerinin hayatını kolaylaÅŸtırmaya devam ediyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBÄ°ZU’dan ve avva.com.tr’den ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

Ä°lgili Makaleler