Gündem

Banka promosyonları ve çeşitli konular ele alınmıştır

 

Sağlık Mil-Sen Başkanı Genel Başkanı Mustafa TAÇ ilimize teşrif ederek bir dizi ziyaretlerde bulunmuşlardır. Ziyarette Sağlık Mil-Sen Kocaeli İlBaşkanı Selahattin MENGÜL ve yönetim kurulu üyeleri Harun Yaşar ALİŞ, Serkan AYGÜN, İlhan TANRIVERDİ, Nedim KARADENİZ, Ali KÜÇÜK hazır bulunmuşlardır. Yapılan ziyaretlerde Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü, sağlık çalışanları ve hekimler ziyaret edilmiştir.

Banka promosyonları ve çeşitli konular ele alınmıştır.
Banka promosyonları ve çeşitli konular ele alınmıştır.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyareti sonrasında Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem ÇAKIR, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Müdür Yardımcılarına ziyaretler gerçekleştirilmiştir. Daha sonrasında Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kamil TÜYLÜOĞLU’na ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaretlerde sendikamızın faaliyet konuları, yeni ek ödeme yönetmeliği, banka promosyonları ve çeşitli konular ele alınmıştır.

Sağlık Mil-Sen Kocaeli İl Başkanı Selahattin MENGÜL İlimize teşrif eden Sağlık Mil-Sen Başkanı Genel Başkanı Mustafa TAÇ ve diğer kurum amirlerine bu olumlu ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini belirtmiştir. Ayrıca Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem ÇAKIR ve ekibine, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kamil TÜYLÜOĞLU’na misafirperverliği için ayrıca teşekkürlerini iletmiştir.

 

Selahattin MENGÜL

Sağlık Mil-SenKocaeli İl Başkanı

19

20

21

İlgili Makaleler