Yerel

Başkan Aydın, vatandaşları ağırladı

Geleneksel Cuma Buluşmaları cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında başkanlık katında gerçekleştiriliyor. Buluşmada vatandaşların sorun ve önerileri dinlenerek sorunlar en kısa zamanda çözüme kavuşturuluyor. Cuma buluşmaları öngörülemeyen bir durum olmadığı sürece önümüzdeki haftalarda da sürdürülecek.

Her yaştan Orhangazili konuk ediliyor

Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın gerçekleştirdiği cuma buluşmalarından halkın sorun ve şikayetlerini dinlemek, sorun ve şikayetleri birinci elden değerlendirmek ve kent hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Buluşmaya her yaştan vatandaş büyük ilgi gösteriyor. Randevusuz, Cuma Buluşmalarına öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama olduğunda Orhangazi Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından duyuruluyor.

Yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesi’ne gelememe durumu olan vatandaşlar belediyeye önbilgi verme koşuluyla, Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınıp Cuma Buluşmasına erişimleri sağlanıyor. Cuma Buluşmalarında görüşmeler 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara öncelik verilerek, geliş sırasına göre yapılıyor.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler