Siyaset

Başkan Söğüt’ten milletvekillerine ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilerek görevlerine başlayan AK Parti ve MHP’li milletvekillerini ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilerek görevlerine başlayan AK Parti ve MHP’li milletvekillerini ziyaret etti; hem hayırlı olsun dedi hem de Körfez’e yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi

Başkan Söğüt’ten milletvekillerine ziyaret

Şener Söğüt, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde
Şener Söğüt, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kocaeli Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Söğüt’e, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin de eşlik etti. Başkan Söğüt ilk olarak Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır ve Veysel Tipioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

 

YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Hemen ardından da Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Saffet Sancaklı’yı ziyaret eden Başkan Söğüt, Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık’a ilçenin siluetinin yer aldığı plaket takdim etti. Hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunan hem de Körfez’e yapılacak yatırımlarla ilgili de istişarelerde bulunan Başkan Söğüt’e ziyaretinden dolayı milletvekilleri de teşekkür etti.

19
Şener Söğüt, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde
Şener Söğüt, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde

HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR

20

Başkan Söğüt, 4 yılı geçen süre zarfında gerek hükümetin, bakanlıkların ve büyükşehir belediyesinin destekleri ile ilçede önemli yatırımların yapıldığını belirterek, “Vekillerimiz ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızda yer aldılar. Yapılacak projeler için gerçekten bizim elimiz ayağımız oldular. Vatandaşlarımızın taleplerini de gerekli yerlere ulaştırdılar. Yeni görev yıllarında da kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

21

 

 

 

İlgili Makaleler