Kültür

BAYŞAD Etkinlikleri Devam Ediyor

BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) yaptığı kültürel ve sosyal etkinliklerle adından her ay söz ettirmeye devam ediyor.

BAYŞAD Etkinlikleri Sanat ve Edebiyat Severleri Bir Araya Getirmeye Devam Ediyor

Genel Merkezi Kocaeli’ de bulunan 27 Temmuz 2011 tarihinde kurulan, ilimizin en aktif kültür, sanat, edebiyat derneklerinden kısa adı BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) yaptığı kültürel ve sosyal etkinliklerle adından her ay söz ettirmeye devam ediyor.

BAYŞAD Etkinlikleri Devam Ediyor
BAYŞAD Etkinlikleri Devam Ediyor

Yenilenen kadrosu ve derneğe yeni katılan şiir ve edebiyat severlerle, Genel Başkan Dilek Dila Mert öncülüğünde gerçekleştirdiği şiir ve piknik etkinlikleri ile yaz mevsiminde de etkinliklerine devam eden BAYŞAD ocak ayından itibaren düzenlediği BAYŞAD İMECE USULÜ PİKNİK etkinliğinin sonuncusunu 2 Ekim Ctesi günü Yenikent Çenedere Mesire alanında gerçekleşirdi.

Akşamın geç saatlerine kadar devam eden programda katılımcılar bağlama eşliğinde türküler seslendirerek şiirler okudular.

BAYŞAD Etkinlikleri Devam Ediyor
BAYŞAD Etkinlikleri Devam Ediyor

Etkinliğe BAYŞAD Kurucu Başkanı H Osman Saraç, ilimizin STK Başkanları ve temsilcileri olmak üzere kentimizin bağlama ustaları ve sanatçıları da katılım sağladı.

Şiirler ve türkülerle geç saate kadar devam eden etkinlik sonrası Genel Başkan Dilek Dila Mert katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederken önümüzdeki aylarda da kültürel etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Merhabalar mutlu pazarlar kolaylıklar rica etsek BAYŞAD Etkinlik haberimize internet haber sitelerinizde yer verir misiniz? Teşekkürler kolay gelsin.

19

20

21

İlgili Makaleler