Siyaset

Bugün tüm Kocaeli ve Türkiye kazandı

AK Parti, MHP ve DSP il başkanlarını yanına alarak konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Teşkilatlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bugün tüm Kocaeli ve  Türkiye kazandı

Cumhur İttifakı İl Başkanları AK Parti, MHP ve DSP il başkanlarını yanına alarak konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Teşkilatlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bu şanlı zaferi sizlerin desteği ve büyük emeği ile kutluyoruz. Biz yola çıkarken tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağız dedik. Sevincimizi ve coşkumuz kimsenin üzüntüsü olmasın. Bugün tüm Kocaeli ve tüm Türkiye kazandı. Güneş yarından itibaren ışıklarını bizim üzerimize saçacak. Mazlumlar şarkılarını söyleyecek.

Bugün tüm Kocaeli ve Türkiye kazandı
Bugün tüm Kocaeli ve Türkiye kazandı

Cumhur İttifakı üyelerine tek tek teşekkür ediyorum

 

Sadece biz değil mazlumlar kazanacak. Gurur duymak, kutlamak sizlerin hakkı. Ama kimseyi incitmeden kutlayacağız. Kimseyi üzmeden, rencide etmeden bu güzel zafere en küçük gölge düşürmeyeceğiz. Sizin gibi yol arkadaşları ile bu davaya gönül vermekten gurur duyuyorum. Cumhur İttifakı üyelerimiz bizim pazara kadar değil mezara kadar yol arkadaşlarımızdır. Emekleriniz için tüm teşkilatlarımıza ve Cumhur İttifakı üyelerine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler