Gündem

CHP Parti Okulu’ndan bir milyonuncu ziyaret

CHP Parti Okulu, Türkiye genelinde “Sokak Örgütlenmesi” projesi kapsamında bir milyonuncu ziyaretini gerçekleÅŸtirdi.

Parti İçi EÄŸitim Sorumlusu Prof.Dr. AytuÄŸ Atıcı yaptığı açıklamada, “Covid-19 salgın koÅŸullarının hafiflemesiyle birlikte hızlandırdığımız çalışmamızda bugün önemli bir aÅŸamaya geldiÄŸimizi belirtmekten dolayı çok mutluyuz. Özellikle kararsız seçmenler üzerine yoÄŸunlaÅŸtığımız bu çalışmada bir milyonuncu hane ziyaretimizi gerçekleÅŸtirmiÅŸ bulunuyoruz.” dedi. 

CHP üyesi olan öbek sorumlularının kendi komşularını tanımaya çalıştıklarını, onları dinlediklerini ve onlarla dayanışma içinde olduklarını belirten Atıcı komşularla sadece seçim zamanı değil sürekli olarak iyi ilişkiler geliştirerek onların güvenini kazanmaya çalıştıklarını belirtti. 

AytuÄŸ Atıcı; Parti Okulu, Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcılığı ve Bilgi ve Ä°letiÅŸim Teknolojilerinden Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcılığı iÅŸbirliÄŸiyle yürütülen bu çalışmanın gerçekleÅŸmesinde örgütlerin ve üyelerin özverili çalışmaları olduÄŸuna vurgu yaptı. Atıcı, “Bir milyonuncu ev ziyareti nedeniyle Parti Okulu koordinatör ve eÄŸitmenlerimize, öbek sorumlularımıza ve bütün yöneticilerimize yürekten teÅŸekkür ediyorum. İlk seçimlerde öz gücümüzle birinci parti olmayı hedefliyoruz. İktidar emekle gelecek!” dedi.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

Ä°lgili Makaleler