Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Olağanüstü Büyük Kongre'de 1399 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Alarak Yeniden Genel Başkan Seçildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Olağanüstü Büyük Kongre’de 1399 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Olağanüstü Büyük Kongre’de 1399 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından, “AK Parti’mizin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nde 1399 geçerli oyun tamamımı alarak yeniden Genel Başkanlığa seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyorum. TürkiyeYüzyılı için hep yeni hep ileri” diye paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Aldı

ERDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, yeniden genel başkan seçilmesinin ardından teşekkür konuşmasında şunları kaydetti; Yurt dışından gelen misafirlerle görüşmelerimizi yaptık. Partimizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni alnımızın akıyla partimize yaraşır bir coşkuyla tamamladık. Kongremizin ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Şahsımı bir kez daha genel başkanlık görevine layık gördüğünüz için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na, Merkez Disiplin Kurulu’na, Demokrasi Hakem Kurulu’na, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu’na asil ve yedek olarak seçilen tüm arkadaşlarımızı da gönülden tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Aldı

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİNDE YÜKSEK İSTİŞARE KURULU’NU YİNE AÇIKLAYACAĞIM”

Türkiye Yüzyılı ülküsüyle çıktığımız bu kutlu yolculukta hepimiz çok ağır sorumluluk üstlendik. Bir taraftan ülkemizi hedefleriyle buluşturmaya çalışacak, bir taraftan da vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm üreteceğiz. Önümüzdeki hafta içinde yüksek İstişare Kurulu’nu yine açıklayacağım. Yüksek İstişare Kurulu ile birlikte de zaten bu kurul biliyorsunuz ağırlıklı olarak daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde başkanlık görevi icra etmiş olan kardeşlerimizden oluşuyor. Onlarla birlikte 7 kişilik bir istişare kurulunu açıklayacak ve bununla birlikte yolumuza ayrıca devam edeceğiz.

19
Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 1399 Oyun Tamamını Aldı

“BİZ YÖNÜNÜ ÜLKEMİZE ÇEVİRMİŞ YÜZ MİLYONLARIN DA UMUDU OLAN BİR PARTİYİZ”

20

Terörden savaşa kadar bölgemizde çok ciddi krizler yaşanırken biz hep birlikte omuz omuza vererek inşallah Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. Burada şu hususu tekrar ifade etmek istiyorum. Biz sadece 85 milyonun değil yönünü ülkemize çevirmiş yüz milyonların da umudu olan bir partiyiz. Biz kendi insanımızla birlikte gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin de emanetini taşıyoruz.

21

 

“İLLERİMİZİ GERÇEK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURMAK, BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Her zamankinden daha fazla çalışarak mücadelemizi devam ettireceğiz. İki günü birbirine eşit olan ziyandadır tavsiyesine uygun şekilde özellikle 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne kadar tempomuzu biraz daha artırmamız gerekiyor. CHP zihniyetinin elinde bakımsızlığa, hizmetsizliğe, adeta çürümeye ters edilen illerimizi gerçek belediyecilikle buluşturmak boynumuzun borcudur.Cumhur İttifakı olarak başta İstanbul, Ankara olmak üzere bu illerimizle birlikte deprem bölgesinin 11 vilayetini de kucaklayacak şekilde büyük oranda büyük şehirlerimizi masaya tam manasıyla yatırıp gece gündüz demeden yoğun bir çalışma ile durmak yola devam diyeceğiz. Zira kardeşlerim CHP karanlığının karabasan misali çöktüğü tüm vilayetlerimiz buralarda yaşayan vatandaşlarımız sabırsızlıkla 31 Mart’ı bekliyor. 31 Mart gelsin de biz bunlardan kurtulalım diyorlar. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde elde ettiğimiz kritik başarıyı 31 Mart’ta tekrarlayarak yerel yönetimlerde de yeni bir dönemi başlatacağız. Bunun için yapmamız gereken bellidir, kapısı çalınmadık hane, hali hatırı sorulmamış vatandaş bırakmayacağız. Çarşıda, pazarda, sokakta, kahvede daima insanımızla beraber olacağı dedi.

 

İlgili Makaleler