Siyaset

Değerlendirip gerekli çalışmalarımızı yapacağız

"Bugün sandıktan çıkan sonuç ilimiz açısından Cumhur İttifakı'nı yine 1. parti yaptığı gibi bazı mesajlar da içermektedir.

Talus: Halkımızın Mesajını Değerlendireceğiz

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, 3 ilçeyi kaybettikleri seçim sonrası yaptığı açıklamada “Bugün sandıktan çıkan sonuç ilimiz açısından Cumhur İttifakı’nı yine 1. parti yaptığı gibi bazı mesajlar da içermektedir.

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, 3 ilçeyi kaybettikleri seçim sonrası yaptığı açıklamada “Bugün sandıktan çıkan sonuç ilimiz açısından Cumhur İttifakı’nı yine 1. parti yaptığı gibi bazı mesajlar da içermektedir. Bunların tümünü ilgili kadrolarımızla değerlendirip gerekli çalışmalarımızı yapacağız.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, seçim sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla değerlendirdi. Türkiye’nin demokrasi sınavını geçtiğini belirten Başkan Talus, AK Parti olarak sandıktan çıkan sonuca saygı duyduklarını ifade etti.

‘SONUÇLAR BAZI MESAJLAR İÇERİYOR’

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus açıklamasında “Türkiye, büyük bir demokrasi sınavından daha alnının akıyla çıktı. Öncelikle seçime katılan her bir vatandaşımıza, seçimlerin sağlıklı geçmesi için gün boyu fedakarca çalışan görevlilere, nöbet yerini terk etmeyen sandık sorumlularımıza demokrasimize verdikleri katkı için teşekkür ediyorum. AK Parti, kurulduğu günden bu yana sandıktan çıkan her sonuca daima saygı duymuş, milletimizin verdiği kararı tek doğru kabul etmiştir. Bugün sandıktan çıkan sonuç ilimiz açısından Cumhur İttifakı’nı yine 1. parti yaptığı gibi bazı mesajlar da içermektedir. Bunların tümünü ilgili kadrolarımızla değerlendirip gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizdeki açık ara farkın yanı sıra 9 ilçemizde yarışı önde götürdük. Tek gerçek var ki kıymetli hemşehrilerimiz yine AK Parti kadrolarına ve Cumhur İttifakı’na çok büyük ve güçlü şekilde güven duymuş ve destek vermiştir. Bu güvene layık olmak için çok çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir