Eğitim

Derince’de 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği

Çenesuyu İlkokulu ve Ortaokulu iş birliği ile düzenlenen "Bilginin Işığıyla Türkiye'nin 100. Yılını Aydınlatıyoruz" temalı 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği’nin açılışı gerçekleşti

Derince’de 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği

Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çenesuyu İlkokulu ve Ortaokulu iş birliği ile düzenlenen “Bilginin Işığıyla Türkiye’nin 100. Yılını Aydınlatıyoruz” temalı 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği’nin açılışı gerçekleşti

Derince’de 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği
Derince’de 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği

ÇENESUYU İLKOKULU VE ORTAOKULU

Derince Yenikent Mahallesi’nde eğitim faaliyetlerini sürdüren Çenesuyu İlkokulu ve Ortaokulu’nun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlediği etkinlikler coşku içerisinde başladı. “Bilginin Işığıyla Türkiye’nin 100. Yılını Aydınlatıyoruz” temalı 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği’nin açılışı nedeniyle düzenlenen programa Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün başta olmak üzere Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Aksoy, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, Derince İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Yaman ve İbrahim Yıldırım, Çenesuyu İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Cüneyt Dağ, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Derince’de 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği
Derince’de 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği

SANATSAL VE SPORTİF ETKİNLİKLER

Kaymakam Demirelli ve Başkan Aygün’ün günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar gerçekleştirerek, açılışını yaptığı 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği’nde Çenesuyu Ortaokulu Çocuk Korosu, Cumhuriyet marşları ve Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir müzik dinletisi sundu. Bilim teknoloji atölyelerinde yapılan çalışmaların sergilendiği, bilgilendirme stantlarının yer aldığı şenliklerde sanatsal ve sportif etkinlikler de gerçekleşti. Programla ilgili bir değerlendirme yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün “Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çenesuyu İlkokulu ve Ortaokulu iş birliği ile düzenlenen “Bilginin Işığıyla Türkiye’nin 100. Yılını Aydınlatıyoruz” temalı 100. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Şenliği programına katıldık. Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün “Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

19

 

20

21

İlgili Makaleler