Siyaset

Derince’de ERDOĞAN Coşkusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek ve sevgi gösterisinde bulunmak isteyen Derinceliler, Kent Meydanı’nda buluşarak sonucu büyük bir coşkuyla kutladı

Derince’de ERDOĞAN Coşkusu

28 Mayıs tarihinde yapılan ikinci tur seçimlerinden zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek ve sevgi gösterisinde bulunmak isteyen Derinceliler, Kent Meydanı’nda buluşarak sonucu büyük bir coşkuyla kutladı

SEÇİM ZAFERİ KUTLANDI

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde % 52’nin üzerinde oy oranına ulaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi zaferle tamamlamasının hemen ardından yurt genelinde kutlamalar yapıldı. Derince’de Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönül verenlerin buluşma noktası ise Kent Meydanı oldu. Hem 14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı birinci tur ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi hem de 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek veren Derinceliler, Kent Meydanı’nda gerçekleşen kutlamalara yoğun ilgi gösterdi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,

KENT MEYDANI DOLDU, TAŞTI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP

Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, BBP Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu, Yeniden

19

Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, meclis üyeleri, teşkilat yöneticileri ve

20

Cumhur İttifakı’na gönül veren vatandaşların katılımıyla gerçekleşen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi coşkuyla kutlandı. Kutlama programında ilk konuşmayı yapan Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu oldu. Kazananın yine Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Ekmekçioğlu “Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsın Derince” diyerek katılımcıları selamladı.

21

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

Konuşmasına meydanı dolduran vatandaşları selamlayarak başlayan Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Özcan ise, “Biliyorsunuz ki bugün seçim oldu ve kazandık. Bugüne kadar hep zafer inananlarındır, zafer yakındır diyorduk. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Konuşmasına ‘Zaferimiz mübarek olsun’ diye başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, “Cumhur İttifakımızın kıymetli başkanlarının yol arkadaşları bugün bu meydandadır. Cumhur İttifakı, millet aklı zaferimiz mübarek olsun. İnşallah Cumhurbaşkanımızı da bu akşam Külliye’den dinleyeceğiz. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.

 

BİRLİKTE GÜÇLÜ TÜRKİYE’YİZ

‘Başlasın Türkiye Yüzyılı’ mesajını vererek konuşmasına başlayan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan  “Bu sevinci, bu heyecanı sizlerle paylaşmak bizler için çok önemli. Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmak, asrın seçiminde Cumhurbaşkanımızın omzundan biraz da olsa yük almak bizim için çok önemliydi. Sandıklarda görev yapan Cumhur İttifakı’nın sandık müşahitlerine teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Biz biriz, birlikteyiz, birlikte güçlü Türkiye’yiz. Öyle bir kazandık ki mazlumlar kazandı, gönül coğrafyamız kazandı, Türkiye kazandı” dedi.

 

YÜZYILIN SEÇİMİNİ KAZANDIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile sonuçlanan seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını dileyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Güzel Derince’m, Türkiye Yüzyılı’mız kutlu olsun. Cumhur İttifakı ‘mızın kıymetli başkan ve yöneticileri, AK davamıza gönül veren teşkilatlarımız ve milletimizle bir aradayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi milletimize hayırlı olsun. Cumhuriyetin 100. yılında bu güzelliği bize yaşatan Cumhur İttifakı’nın kıymetli temsilcilerine teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Buradaki güzelliğin esas sahibi sizlersiniz. Bu seçim yüzyılın seçimiydi. Cenab-ı Allah haktan yana olanları güldürdü. Ne kadar şükretsek azdır. Milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Derince’deki kutlamalar coşku içerisinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

İlgili Makaleler