Kültür

Destek olmak amaçlı seferber oldular

Şiir Sevdalıları ve Kadın Gönüllüler Depremzedeler İçin Mantı Şiir Programında Bir Araya Geldiler

İlimizin en aktif Kültür Sanat Edebiyat Derneklerinden Genel Merkezi Kocaeli’de bulunan BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) kültür ve sanat alanında yakaladığı başarıyı sosyal sorumluluk projelerinde de devam ettiriyor.

Destek olmak amaçlı seferber oldular
Destek olmak amaçlı seferber oldular

6 Şubat gecesi merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7.7 ve 7.6 lık depremlerle ülkemizi derin bir yasa boğan ASRIN FELAKETİ için Kocaelili STK lar deprem bölgelerindeki depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına destek olmak amaçlı seferber oldular.

BAYŞAD ve İzmitli gönüllü kadınların İzmit Acısu Parkı Caffe Jö Bien de düzenledikleri ŞİİR ve MANTI Gecesine İYİ Parti Milletvekili Adayı ilimizin sevilen isimlerinden Pelin Coştur Filiz, CHP İzmit Kadın Kolları, Kocaeli Derinceliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, KOTİLDER Kadın Kolları, VELİDER Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda STK Temsilcisi ve vatandaş katılım sağladı.

Porsiyonu 60 Tl den satışa sunulan mantı sevrisi ve BAYŞAD lı şairlerin şiir dinletisinin sonunda toplanan miktar deprem bölgelerinde ağır hasar alan illerimize gönderilmek üzere yetkilere teslim edildi.

19

20

21

İlgili Makaleler