Siyaset

Deva Tam Kadro Seçime Hazır

il başkanı ve ilçe başkanlarını bir araya getirdiği toplantıda, seçimlere yönelik stratejiler ve güvenlik önlemleri konularını görüştü.

Deva Partisi Kocaeli Tam Kadro Seçime Hazır

Deva Partisi, yaklaşan seçimler öncesi seçim çalışmalarını hızlandırmak ve sandık güvenliğini sağlamak amacıyla Kocaeli il başkanı ve ilçe başkanlarını bir araya getirdiği toplantıda, seçimlere yönelik stratejiler ve güvenlik önlemleri konularını görüştü. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren “seçime hazırız” dedi.

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Batuhan Aykan, İzmit İlçe Başkanı Erdinç Işık, Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Körfez İlçe Başkanı Hatip Torgay, Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Derince İlçe Başkanı Önder Gündoğdu, Başiskele İlçe Başkanvekili Mustafa Karaosmanoğlu, Kartepe İlçe Başkanvekili Mehmet Er ve Karamürsel İlçe Başkanvekili Harun Ok katıldı.

DEVA İÇİN CHP’YE…

Toplantıda, il ve ilçe başkanlarının seçim sürecinde yürütülecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, sandık güvenliği konusunda alınacak önlemler ve sürecin sağlıklı bir şekilde yönetilmesi için gereken adımlar masaya yatırıldı. Deva Partisi’nin ve Millet İttifakı’nın seçimlerde başarılı olabilmesi için gerekli planlamalar ve koordinasyonun sağlanması hedeflendi. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren ve diğer ilçe başkanları, seçimlerin yaklaştığı bu süreçte, tüm teşkilat mensuplarının yoğun bir çalışma temposuna girdiğini ve partinin başarısı için azami çaba gösterdiklerini bir kez daha yineledi.

19

20

21

İlgili Makaleler