Güncel

Dilovası aydınlanmaya devam ediyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçenin cadde ve sokaklarını dekoratif aydınlatma ile güzelleştirmeye devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçeye değer katan birçok projeye imza atarken, ilçe genelinde dekoratif aydınlatma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçenin cadde ve sokakları, dekoratif aydınlatma ile daha estetik ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşuyor.

DEKORATİF AYDINLATMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Dekoratif aydınlatma çalışmaları kapsamında, Mehmet Günel Caddesi, Bilge Sokak, Harmanlar Caddesi ve Saygın Caddesi yeni görünümleri ile dikkat çekiyor.

İLÇEMİZ AYDINLANIYOR VE DEĞER KAZANIYOR

İlçe halkının ve esnafın büyük beğenisini toplayan aydınlatma çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten Başkan Şayir, “İlçemizde başlattığımız dekoratif aydınlatma çalışmalarımız sayesinde ilçemiz aydınlanıyor ve değer kazanıyor. Önemli cadde ve sokaklarımız modern görünüme kavuşurken, ilçemize değer katan diğer projelerimizi de hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bizlere büyük destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve ekibine de Dilovası halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yükselen Şehir Dilovası’nın güzel geleceği için Dilovamıza hayırlı olsun inşallah” dedi.

19

20

21

İlgili Makaleler