Siyaset

Dokuzlar 13-13 Yapacağız

Halil Güngör Dokuzlar, “Son 5 Yıldır her seferinde mağduriyet yaşatan İzmit Belediyesi’ni AK kadrolarla ile buluşturacağız.

Dokuzlar 13-13 Yapacağız

Son 5 yıldır mağduriyet yaşatan İzmit Belediyesi!

İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un adaylık karşılamasında iddialı açıklamalar yapan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “Son 5 Yıldır her seferinde mağduriyet yaşatan İzmit Belediyesi’ni AK kadrolarla ile buluşturacağız. İzmit’i daha ileriye taşımak için Muharrem Tutuş ile AK Parti bayrağımızı Belsa’da dalgalandıracağız.” dedi.

Dokuzlar 13-13 Yapacağız
Muharrem TUTUŞ

AK Parti İzmi İlçe Başkanlığı, Muharrem Tutuş’un İzmit adaylığının ilan edilmesinin ardından il binası önünde davullu zurnalı karşılama töreni hazırladı. Onlarca partilinin akın ettiği adaylık kutlama programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, il ve ilçe yöneticileri katıldı. İzmit’i Tutuş’la alacaklarını söyleyen AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, CHP belediyesinin İzmit’e 5 yıl kaybettirdiğini söyledi.

Desteklerinden dolayı partililerine teşekkür eden Dokuzlar, “Çok kıymetli il başkanım, meclis üyelerim, mahalle başkanlarım, teşkilatım, partililerim. İzmit Belediye Başkanı Aday Karşılama programımıza hoşgeldiniz. AK Parti, 22 yıllık varlığıyla her daim milletimizin gönlünde taht kurmuştur. 7 Ocak günü yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipliğiyle tevdi edilen Başkanımız Tahir Büyükakın ve İzmit adayımız Muharrem Tutuş ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Dokuzlar 13-13 Yapacağız
Dokuzlar 13-13 Yapacağız

İzmit Belediyesi’ni eleştiren Dokuzlar, “Son 5 Yıldır her seferinde mağduriyet yaşatan İzmit Belediyesi’ni AK Kadrolar ile buluşturacağız . İzmit’i daha ileriye taşımak için Muharrem Tutuş ike AK kadrolarımızla , AK Parti bayrağını 31 Mart akşamı Belsa’da dalgalandıracağız inşallah.” dedi.

Kocaeli’de 13 belediyeyi alacaklarını söyleyen Dokuzlar, “Bu duygu ve düşüncelerle ifade etmek isterimki AK Parti Teşkilatı olarak Kocaeli’de 13’te 13 yapacağımıza söz veriyor muyuz.” ifadelerini kullandı.

19

 

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir