Alışveriş

Eczacılık Buluşması’nda sağlıklı yaşam için kişisel sağlık ürünlerine dikkat çekildi

Eczaneler ve Eczacılar en önemli paydaÅŸlarımız arasında yer alıyor

Yaptığı açılış konuÅŸmasında saÄŸlıklı bir gelecek nesil ve saÄŸlıklı bir yaÅŸam için eczaneler ve eczacıların en önemli iÅŸ birliÄŸi kanalı olduÄŸunun altını çizen Philips KiÅŸisel SaÄŸlık Türkiye Ülke Müdürü Sibel Yıldız:
“2021 yılında gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz Philips Türkiye SaÄŸlık Trendleri araÅŸtırmamıza göre acil müdahale gerektirmeyen bir rahatsızlık durumunda öncelikli olarak eczacılara danışanların oranı yüzde 22. Bu da toplum tarafından eczacılara duyulan güvenin önemli bir göstergesi. Eczacılarımıza, saÄŸlık alanında önde gelen fikir liderleri olarak çok deÄŸer veriyor, mevcut iÅŸ birliÄŸimizi daha da geliÅŸtirmek istiyoruz” dedi.

Philips KiÅŸisel SaÄŸlık ürünleri hayatı iyileÅŸtiriyor

Philips Avent portföyünde yer alan göÄŸüs pompası, buharlı piÅŸirici, blender, sterilizatör, bebek telsizi, biberon ısıtıcı, biberon, emzik çeÅŸitleri ve emzirme destek gibi ürünler annelerin ve bebeklerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak; bebeklerin hayata saÄŸlıklı bir baÅŸlangıç yapmaları, ebeveynlerin ise bu yolculukta iÅŸlerini kolaylaÅŸtırmak amacıyla geliÅŸtiriliyor.


KiÅŸisel SaÄŸlık ürünleri alanında bir diÄŸer önemli kategori ise ağız ve diÅŸ saÄŸlığı. SaÄŸlıklı bir hayat, saÄŸlıklı diÅŸler ve ağızla baÅŸlıyor. Sonicare ürünleri kiÅŸilerin ağız ve diÅŸ saÄŸlığı için doÄŸru bakımı yapmasını destekliyor; yenilikçi ve kiÅŸiselleÅŸtirilmiÅŸ çözümler sunuyor. Uygulanan alanlarda plağı %99'a kadar temizleyen Philips DiÅŸ Arası Temizleyici, ağız ve diÅŸ saÄŸlığının korunması için diÅŸ aralarında zahmetsizce, derinlemesine temizlik sunuyor. Sonic teknolojisiyle, dakikada 62.000 fırça hareketi ile manuel fırçaların 1 ayda yaptığı iÅŸi, 2 dakikada yaparak, diÅŸlerde üstün bir temizlik sunan Philips Sonicare Protective Clean elektrikli diÅŸ fırçası ise, diÅŸ eti çizgisi de dahil olmak üzere ulaşılması zor alanlara nazikçe ulaşırken, diÅŸ plağını da etkili bir ÅŸekilde ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.
Philips KiÅŸisel SaÄŸlık Türkiye Ülke Müdürü Sibel Yıldız,


 “Anne karnından baÅŸlayarak, bireylerin yaÅŸamları boyunca daha ‘saÄŸlıklı’ ve ‘kaliteli’ bir hayat sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2023 Eczacılık BuluÅŸması’nda anne-bebek ürünlerinde yenilikçi çözümler sunan Avent, ağız ve diÅŸ saÄŸlığı bakımında uzmanlaÅŸan Sonicare ürünlerimiz ile yer almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Philips, KiÅŸisel SaÄŸlık çözümleri konusunda farkındalığı artırmak için “Mucizeni KeÅŸfet” VR deneyim alanı ile 2023 Eczacılık BuluÅŸması’nda katılımcılara eÅŸsiz bir deneyim sundu. Katılımcılar bu alanda kiÅŸiselleÅŸtirilmiÅŸ sanal gerçeklik uygulamasıyla vücutlarını tanıyarak, ağız ve diÅŸ saÄŸlığının önemini, beyin ve sinir sisteminin yapısını, kalbi, vücut sistemindeki hücreleri ve DNA yapısını simülasyon içerisinde deneyimledi.
Ä°n-vitro çalışma kapsamında. Asıl sonuçlar farklılık gösterebilir.

19

Hibya Haber Ajansı

20

21

Ä°lgili Makaleler