Alışveriş

En güzel Anneler Günü hediyesi vivo’dan alınır

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından vivo, avantajlı kampanyalarına Anneler Günü’nde de devam ediyor. Anneler Günü’ne özel gerçekleÅŸtirilen kampanya kapsamında vivo V25, Y35 ve Y22s 6+12GB model akıllı telefon alan kullanıcılara 1.299 TL deÄŸerinde Tefal My Tea Çay Makinası hediye ediyor. Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında tüketicileri myvivoshop.com’da sürpriz sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti de bekliyor.

V25 5G ile anneniz en güzel fotoğrafları çeksin

Şık ve zarif tasarımı ile göze hitap eden V25 5G, yüksek enerji verimliliÄŸi oranına ve mükemmel kapasiteye sahip güçlü iÅŸlemcisi ile annenize sorunsuz bir telefon deneyimi sunacak.V25 5G’nin 64MP OIS ultra algılamalı arka kamerası bulanık çekimleri en aza indiriyor, daha uzun pozlama süresini destekleyerek loÅŸ ışık koÅŸullarında bile daha parlak görüntüler ve videolar çekilmesini saÄŸlıyor. Optik Görüntü Sabitleme özelliÄŸi sayesinde fotoÄŸraf çekerken annenizin eli titrese bile, karanlık ortamlarda ve loÅŸ ışıkta bile son derece kaliteli fotoÄŸraflar çekmesi mümkün oluyor.V25 5G’nin Gün DoÄŸumu Işıltısı ve Turkuaz Mavisi renk seçeneklerinde güneÅŸ ışınlarına ve UV ışığına maruz kaldığında renk deÄŸiÅŸtiren arka kapak da annenizin renkli ve canlı kiÅŸiliÄŸini yansıtıyor.

Y35’in geniÅŸ depolama alanı ile anıları her daim annenizle beraber

Y35, annenize güçlü Snapdragon 680 SoC iÅŸlemcisiyle yüksek performans, 8 GB RAM'i ile de yüksek hız sunuyor. Y35’in geniÅŸ hafızası ve depolama alanıyla anneniz tüm uygulama ve videoları rahatlıkla indirip dilerse oyunları hızlı ve kesintisiz oynayabilecek. Video ve oyun severlere kusursuz görüntü ve keyifli bir izleme deneyimi sunan Y35 ile anneniz 7 saatin üzerinde aralıksız oyun oynayabilir, 14 saatin üzerinde de HD film izleyebilir. 256 GB depolama alanı sayesinde fotoÄŸraf, video ve oyunlarını dilediÄŸi kadar uzun süre güvenle saklayabilir.  8 GB'a kadar boÅŸ olan ROM alanı geniÅŸletilmiÅŸ RAM olarak kullanılarak uygulamalar arasında daha sorunsuz geçiÅŸ yapılabiliyor, tüm uygulamalar tereddütsüz indirilip donma yaÅŸamadan çalıştırılabiliyor.

Y22s ile anneniz ÅŸarj – priz derdini unutacak

Yüksek teknoloji ile eÅŸsiz tasarımı bir arada sunan vivo Y22s, gücünü Qualcomm'un en yeni sekiz çekirdekli iÅŸlemcisi Snapdragon 680 ve Android 12 tabanlı Funtouch 12 iÅŸletim sisteminden alıyor. 5000 mAh güçlü kapasiteli pili ve AI güç tasarrufu teknolojisi sayesinde, anneniz telefonunu tam ÅŸarj ettiÄŸinde 21,5 saat çevrimiçi HD film izleme veya 9,4 saat yoÄŸun grafikli oyun oynama olanağı bulacak. 18W Hızlı Åžarjı destekleyen telefon, sadece on beÅŸ dakika ÅŸarj edildiÄŸinde annenize 258 dakikaya kadar video izleme veya 5 tur oyun oynama imkânı veriyor. Ãœstelik cihazın ters ÅŸarj özelliÄŸi ile anneniz dışarıdayken farklı cihazları da ÅŸarj edebilecek.   

19

2 büyük Android güncelleme ve 3 yıl üretici garantisi ile satışta

20

vivo V25, Y35 ve Y22s 6+12GB modellerini 2 büyük Android güncellemesi, 3 yıl da Android güvenlik güncelleme garantisi ile sunuyor. Ãœstelik tüketiciler bu telefonları myvivoshop.com üzerinden satın almaları halinde 2 yıllık standart garantiye ek olarak 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hakkına da sahip oluyor.

21

vivo Hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji ÅŸirketi vivo, her zaman insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Åžirket, insanlara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaÅŸam sunmak için yaratıcılığı ön plana alıyor. vivo, toplum için deÄŸer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doÄŸru ÅŸeyleri yapma ve iÅŸleri doÄŸru ÅŸekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı deÄŸer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel deÄŸerleri sahiplenen ÅŸirket; daha saÄŸlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluÅŸ olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Åžanghay, Xi'an, Tokyo, San Diego ve Taipei’de, 10 Ar-Ge merkezi ile vivo; 5G, yapay zekâ, endüstriyel tasarım, fotoÄŸrafçılık gibi önemli konuların da aralarında bulunduÄŸu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliÅŸtirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, ÅŸu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news https://www.vivo.com/en/about-vivo/news adresinden takip edebilirsiniz.

 

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler