Gündem

Esnaf ve vatandaştan yoğun ilgi

Esnaf ve vatandaştan yoğun ilgi
Vatan Partisi Kocaeli İl Örgütü, İzmit esnafını ziyaret etti
Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan ve kurmayları esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi, çözümlerini konuştu.

Esnaf ve vatandaştan yoğun ilgi
Esnaf ve vatandaştan yoğun ilgi

“Ucuz Elektrik Ve Güvenlik İçin Kamulaştırma” sloganı ile yola çıkan Vatan Partisi, ülkenin bütün il ve ilçelerinde bu konuda seferberlik başlattı. Halkı konu ile ilgili bilgilendirerek, sorunlarını dinliyor, çözümlerini anlatıyor.
ESNAF TEPKİLİ
Tarihi İzmit Bakırcılar Çarşısı esnafını birer birer dolaşan heyet, yoğun ilgi gördü ve Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan’ın, “Tek Çözüm kamulaştırma” sözlerine tam desteklerini bildirdi.

Esnaf ve vatandaştan yoğun ilgi
Esnaf ve vatandaştan yoğun ilgi

Yürüyüş yolu başlangıcı, Fethiye ve İstiklal Caddeleri esnafları da ziyaretlerine gelen Vatan Partisi heyetine elektrik, doğalgaz ve enerji fiyatlarının artması nedeniyle tepkilerini ve adeta isyanlarını dillendirdi.
“TEK ÇÖZÜM KAMULAŞTIRMA”
Aşırı karlar elde eden elektrik dağıtım şirketlerinin karlarının devlete kalması ve vatandaşa, esnafa, köylüye, sanayiciye ve tüm üretici güçlerine can suyu ve refah payı olarak dönmesi için kamulaştırmanın tek yol olduğu görüşünü aktaran Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan; “Enerji dağıtımı kamu hizmetidir. Enerji kar amacıyla değil, toprağın ekilmesi, sanayi çarkının çevrilmesi, çarşıların şenlenmesi için ucuza verilmelidir. Elektrik dağıtımı kamulaştırılsın! Ucuz elektrik verilsin! Zamlar geri çekilsin!” taleplerini belirtti.

İlgili Makaleler