Azmi Cihat Hatipoğlu

Güncel

Hatipoğlu’na Erzurum’dan  Destek geldi

Yİ Parti Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’de yer aldı.

Siyaset

Onlar yırtacak, biz asacağız”

Hatipoğlu, yalnızca kendi afişlerinin asıldıkları yerden kopartıldığını söyleyerek, “Arabamın bagajı afiş dolu, onlar yırtacak, biz yenisini asacağız” dedi.

Siyaset

Hatipoğlu profesyonel Ekip kurdu

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını devam ettiren İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, profesyonelce çalışmaya başladı.

Siyaset

Hatipoğlu anketlerde Hızla yükseliyor

İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, yapılan çeşitli anketlere göre hızla yükseliyor ve kazanmaya en yakın adaylardan biri oluyor.

Siyaset

Hatipoğlu, eğitimci diliyle Konuşuyor

31 Mart yerel seçimlerinin Körfez’de ki önemli isimlerinden olan İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Hatipoğlu, eğitimci diliyle Konuşuyor

Yaşam

Türker, “Halkımız Azmi’mize Ve ekibimize sahip çıktı”

31 Mart yerel seçimleri Körfez İlçe’de sürpriz sonuçların da doğabileceği şekilde çalışmalarla devam ediyor.

Siyaset

Milli Yol Körfez’den Azmi Cihat Hatipoğlu’na destek

Milli Yol Partisi Körfez İlçe Başkanı Sümmani Yaşık, 31 Mart Yerel seçimlerinde İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu’na tam destek verdiklerini açıkladı.

Güncel

Hatipoğlu’nun Yol arkadaşı olmaya koştular

İYİ Parti Körfez ilçede seçim tarihi ve meclis üyeliği listesinin açıklanması için sayılı günler kala yeni dosya teslimleri ve üye kayıtları gerçekleşiyor.

Siyaset

Gençlerden Hatipoğlu’na Sevgi Seli

İYİ Parti Körfez İlçede, hem ilçe teşkilatının inanarak çalışması, hem de Azmi Cihat Hatipoğlu’na olan güven ve sevgi nedeniyle oy oranını arttırarak seçime gidiyor.