Güncel

Hatipoğlu’na Erzurum’dan  Destek geldi

Yİ Parti Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’de yer aldı.

Hatipoğlu’na Erzurum’dan  Destek geldi

İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu’nun, Körfez Erzurumlular Derneği’ne düzenlenen ziyareti sırasında, İYİ Parti Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’de yer aldı.

Hatipoğlu’na Erzurum’dan  Destek geldi
Hatipoğlu’na Erzurum’dan  Destek geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, İl Başkanı Nusret Acur, İlçe Başkanı Birol Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Met, Belediye Meclis Üyesi adayları Vehbi Kıranşal, Fırat Türker, Murteza Özün, Dilanur Durmuş, Milli Yol Partisi İlçe Başkanı Sümmani Yaşık, Mimar Sinan Mahalle Muhtar adayı Mehmet Çöven, kalabalık sayıda ilçe yönetimi ve dernek yönetimi ile üyeler düzenlenen ziyaret programına katıldılar.

Ziyaret sırasında derneğin önemli konuğu olan Naci Cinisli, Erzurumlu olan Gencay Yıldıztekin ile Azmi Cihat Hatipoğlu’na sahip çıkılmasını istedi. Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir, ziyarete katılan misafirlere hoş geldiniz diyerek kendilerine yer veren siyasi partilere yaklaşımlarının da ona göre olacağı mesajını verdi.

Saatlerce süren sohbetler sırasında konuşmalar yapan adaylar, projelerini de anlatarak seçimlerde destek istediler.

Bu ziyaret sonrasında Körfez Cemevi’nin konuğu olan İYİ parti ekibi, burada da benzeri ilgi ve yakınlıkla karşılandılar. Hatipoğlu, gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, seçmenin kararını verdiğini ve sandık gününün gelmesini beklediğini söyledi.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir