Erol Ölmez

Güncel

Başkan Ölmez ekibini kurmaya başladı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez göreve gelmesinin ardından çalışma ekibinde değişiklikler yaptı. Kandıra Belediyesinde üç yeni başkan yardımcısı göreve başladı.

Güncel

Başkan Ölmez’e Ziyaretçi Akını

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez hafta başından bu yana tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Ziyaretçi akınına uğrayan Kandıra Belediyesi gelen misafirlerine ev sahipliği yapıyor.

Siyaset

Ölmez: OSB’yi sahiplenmeliyiz

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, Kandıra’nın OSB’yi sahiplenerek üretime önem vermesi gerektiğini söyledi.

Siyaset

Ölmez: Kandıra’da kentleşme bilinci oluşacak

Pınarlı ve Bağırganlı’ya giden AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, yeni dönemde yeni yatırımlarla birlikte Kandıra’da kentleşme bilincinin oluşacağını söyledi.

Siyaset

Erol Ölmez, hane hane geziyor

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, seçim çalışmalarını hane hane gezerek sürdürüyor. Hergün farklı evlere misafir olan Ölmez, projelerini anlatarak destek istiyor.

Siyaset

Erol Ölmez’e büyük destek

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, seçim çalışması için gittiği Beyce Mahallesi’nde büyük destek gördü. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da Erol Ölmez’e eşlik etti. Erol Ölmez’e büyük destek RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU DA KATILDI AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı…

Siyaset

Ölmez: Kandıra’ya hizmete hazırız

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ile birlikte Kandıra’yı gezen ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, “El ele, omuz omuza birliktelikle Kandıra’ya hizmete hazırız” dedi.

Siyaset

Ölmez, “31 Mart’ta kadar sahadayız, durmayacağız

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, “31 Mart’ta kadar sahadayız, durmayacağız

Siyaset

Kandıra için neler mi yapacağım?

Kandıra’nın yönetimini, herkesi kucaklayarak ve hiç kimseyi geride bırakmadan gerçekleştireceğim.