Nilay Merttürk

Güncel

Merttürk, Bolulularla bir araya geldi

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Bolulular Derneği Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi.

Siyaset

Şefkatiye ve Arslanbey’liler, Merttürk’ü bağrına bastı

Şefkatiye ve Arslanbey’liler, Merttürk’ü bağrına bastı Seçim çalışmaları kapsamında Şirinsulhiye ve Arslanbey Mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya gelen CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, mahalle sakinleri tarafından sevgi seli ile karşılandı. Mahalle sakinlerinin “Bizim Kız” yanındayız diyerek bağrına bastığı Merttürk, ‘Ekibimle birlikte yüzünüzü kara çıkarmayacağımıza söz veriyorum” sözünü verdi.…

Güncel

Lokma ikramı “Bereketimiz bol olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, teravih namazı sonrasında hemşehrilerine hayırlı ramazanlar dileyerek lokma ikram etti.

Güncel

Ramazan pideleri Merttürk’ten

Merttürk, Uzunbey Kirazoğlu Mahallesi'nde kapı kapı gezerek hemşehrilerine ramazan pidesi dağıttı, hayırlı ramazanlar diledi.

Siyaset

Merttürk’ten Ataevler çıkarması

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Merttürk, CHP İl ve İlçe Örgütü ve ekibiyle birlikte Ataevler Mahallesi'ne adeta çıkarma yaptı.

Güncel

Merttürk, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı

Merttürk, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede hizmet veren Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti, günlerini kutladı.

Siyaset

Ataevler’den mahallenin kızına tam destek

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, mahalle sakinlerinin 'Mahallemizin kızı' desteğimiz seninle sözleriyle, sevgi seli ile karşılandı.

Güncel

Merttürk Ulus Pazarı’nda hemşehrilerine ‘Hayırlı Ramazanlar’ diledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Güncel

Merttürk,”Yüzünüzü kara çıkarmayacağım”

Merttürk, Kartepeli kadınlarla bir araya gelerek, Kartepe'ye ve kadınlara yönelik projelerini anlatmaya devam ediyor.