Güncel

Merttürk, 14 Mart Tıp Bayramı’nda saÄŸlık çalışanlarını unutmadı

Merttürk, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede hizmet veren Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti, günlerini kutladı.

Merttürk, 14 Mart Tıp Bayramı’nda saÄŸlık çalışanlarını unutmadı

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede hizmet veren Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti, günlerini kutladı.

  1. Deniz Karamert/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe Belediye BaÅŸkan Adayı Nilay Merttürk, 14 Mart Tıp Bayramı’nda saÄŸlık çalışanlarını unutmadı. Merttürk, CHP Kartepe Ä°lçe BaÅŸkanlığı SKM programları kapsamında, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede hizmet veren Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve DiÅŸ SaÄŸlığı Merkezi ve Ä°lçe SaÄŸlık Müdürlüğünü ziyaret ederek BaÅŸhekim Dt. Kerem Muhammet Özkahraman ve Ä°lçe SaÄŸlık Müdürü Dr. Harun Arslan nezdinde tüm saÄŸlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı, Özkahraman ve Arslan’a çiçek hediye etti.

“EÅžLÄ°K ETTÄ°LER”

Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve DiÅŸ SaÄŸlığı Merkezi ve Ä°lçe SaÄŸlık Müdürlüğü ziyaretlerinde CHP Kartepe Belediye BaÅŸkan Adayı Nilay Merttürk’e; CHP Kartepe Ä°lçe BaÅŸkanı Hasan Bayrak, Ä°lçe Sekreteri Kıvanç Özarslan, CHP Kadın Kolları Kartepe Ä°lçe BaÅŸkanı Münevver Arslan ve belediye meclis üyesi adayları eÅŸlik etti.

MERTTÃœRK,”SAÄžLIK ÇALIÅžANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

SaÄŸlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını dile getirerek sözlerine baÅŸlayan CHP Kartepe Belediye BaÅŸkan Adayı Nilay Merttürk, “SaÄŸlık çalışanlarımızın özlük hakları ve iÅŸ güvenliÄŸi baÅŸta olmak üzere, çalışma koÅŸullarının iyileÅŸtirilmesi, daha rahat bir ortamda yaÅŸamalarının ve hizmet vermelerinin saÄŸlanması için gereken çabanın harcanmasını diliyorum. GeçmiÅŸten bugüne, her zor koÅŸulda, her durumda, her ÅŸartta, uÄŸradıkları alçakça saldırı ve baskılara raÄŸmen ÅŸifa dağıtanlara saygı ve selamla. SaÄŸlığımız için canları pahasına gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalışan tüm saÄŸlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

19

20

21

Ä°lgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir