Siyaset

Fatih Öztürk, “Manavlar Adaylarına sahip çıkacaktır”

İlk kez kararlı olarak niyetlerini dile getiren manav seçmenler, kendilerine yer veren siyasi partilere oy vereceklerini ifade ediyorlar.

Fatih Öztürk, “Manavlar Adaylarına sahip çıkacaktır”

31 Mart yerel seçimlerinde özellikle manav seçmen seçimlerin kaderini etkileyecek. İlk kez kararlı olarak niyetlerini dile getiren manav seçmenler, kendilerine yer veren siyasi partilere oy vereceklerini ifade ediyorlar.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde ikamet eden ve iş yeri burada olan Fatih Öztürk, İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyeliğinde 4. Sırada yer alıyor. Manav halkının bu seçimde adaylarına sahip çıkma kararı aldıklarını söyleyen Fatih Öztürk, bu nedenle kazanacaklarını ifade ederek, “Yaptığım ziyaret çalışmalarında hep olumlu sonuçlar aldım. Partimin bu seçimin kazanan partisi olacağına inanıyorum. 1 Nisan sabahından itibaren Körfez’in meclis üyesi olarak ilçenin sorunlarını çözmeye başlayacağım. İlçemi, mahallelerini işim nedeniyle de çok iyi tanıyorum” dedi.

Fatih Öztürk, özellikle köylerin kaderine terk edildiğini sözlerine ekleyerek, “Köy olarak bilinen mahalleler adeta kaderine terk edilmiş. Vatandaşların köylere bağlanmaları için hiçbir neden kalmamış. Bu nedenle de beklenen hizmetler aksatılmış. İlk olarak yapacağım iş bu hizmet beklentilerini gerçekleştirmek için meclise taşımak ve sorunları çözmek olacaktır. Gerçek belediyecilik hizmeti için göreve talip olduk. Ben ve arkadaşlarım hizmetlerin gerçekleştirilmesi için son gücümüzle çalışacak ve sözümüzü tutacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir