Gündem

Fethiye ve İstiklal caddesi için son virajdayız

FETHİYE CADDESİ İZMİT ESNAFIN’nın ŞEREFİDİR..

Fethiye ve İstiklal caddesi için son virajdayız..
Uzun zamandır devam eden alt yapı çalışmaları SEDAŞ’ın müteahhit girmesi ile birlikte hızlanmaya başladı..

İzmit Belediye BAŞKANI  FATMA KAPLAN HÜRRİYET

Sedaş’ın daha çabuk çalışmalarını başlatabilmesi için Sakarya Sedaş, arkasından Ankara Genel müdürlüğe giderek yetkililer ve Genel Müdürlerle görüşmeleri sonunda, dün yani çarşamba günü itibarı ile çalışmalar başlamış oldu.

Fethiye ve İstiklal caddesi için son virajdayız
Fethiye ve İstiklal caddesi için son virajdayız

Özellikle doların artması sonucunda Sedaş’ın 51 ile bakan Mütahit konkordato ilan etmesi ile sıkıntılar olmuştu..
Çalışmaları işi yavaşlatma içinde olan bazı yetkili birimler İzmit Belediye Başkanı’ Sn FATMA KAPLAN HÜRRİYET’in gayreti sonunda çok hızlı şekilde sürdürmeye başladı.
Bizlere her konuda her zaman da yanımızda olan KOCAELİ SEDAŞ BÖLGE MÜDÜRÜ GÖKMEN ÇEBİ müdürümüze tüm esnaflarımız adına da teşekkür ederiz ..
Her zaman dediğimiz gibi bu kentin hangi birimin başında olursa olsun bir taş üstüne taş koyanın başımızın üstünde yeri vardır..
Ama Allah İçin lütfen bu esnafa kıymayın, bu halka daha fazla eziyet etmeyin siyaset için bizim ekmeğimizle oynamayın..
Bırakın herkes işini yapsın. Ama bu işte siyaset yapılacak diye esnafın burnuna kadar gelen sabır sınırlarını zorlamayın..
Fethiye caddesi ve İstiklal caddesi için kimse siyaset yapmasın tam tersine destek olunması gerekmekte..Biz esnaflar olarak yürüyüş yolunda nasıl destek olduysak sabır gösterdiysek bu cadde içinde esnafımız destek olmakta.

Tabi ki sıkıntılar gecikmeler istenmeyen talihsizlikler olmuştur ..Fakat her daim telöre edilmiştir..
Biz Ramazan bayramına kadar alt ince asfaltın atılarak toz ve çamur gibi sıkıntılardan kurtularak,bayram öncesi esnafımıza sıkıntı olmayacaktır ..Başkanımız ve Fen işleri ve izmit belediyesinin tüm birimleri gayret gösteriyorlar..
Biz İKM olarak her daim esnaflarımızın yanında olmaya ve bu süreçte izmit Belediyesi’nin tüm Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, zabıta müdürlükleri esnafımız’ın en küçük sıkıntısında bizlere kapısı açık durumdadır
..Bu süreçte
Esnafımız’ın göstermiş olduğu sabır taktire değer..

19

20

21

İlgili Makaleler