Oyun

Fort Solis’in de dahil olduğu 8 yeni oyun DLSS güncellemesi alıyor

NVIDIA'nın DLSS ivmesi hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta DLSS 3 ile Fort Solis'in piyasaya sürülmesinin yanı sıra Delta Force: Hawk Ops ve Project Mugen'in DLSS 3 desteÄŸiyle ile piyasaya sürüleceÄŸi duyuruldu. Ayrıca, Daymare:1994 Sandcastle, F1 Manager 2023 ve SPRAWL gibi oyunlar ÅŸu an DLSS 2 desteÄŸiyle piyasaya sürülüyor.

Black Myth: Wukong, The First Descendant, Project Mugen ve Warhaven gibi DLSS destekli oyunlardan yeni fragmanlar da yayınlandı.

Fort Solis, DLSS 3 performans desteği aldı

Fort Solis, Fallen Leaf, Black Drakkar Games ve Dear Villagers tarafından piyasaya sürülen Mars'ta geçen tek oyunculu bir üçüncü ÅŸahıs gerilim oyunudur. Oyun, DLSS 3 desteÄŸiyle geliyor. DLSS 3, tüm ayarlar en üst seviyede olduÄŸunda 4K çözünürlükte kare hızını ortalama olarak 2.9 kat artırıyor.

Unreal Engine 5, Lumen ile geliÅŸtirilmiÅŸ aksiyon-gerilim oyunu yalnızca DLSS 3'ü desteklemekle kalmıyor, zamanda NVIDIA'nın üretken yapay zeka destekli Audio2Face teknolojisini kullanarak ses kaynağından yüz animasyonları oluÅŸturuyor. Bu teknoloji endüstri standardı uygulamalarda daha da geliÅŸtirilerek oyunun yüz ifadelerini canlandırmak için gereken geliÅŸtirme süresini ve kaynaklarını önemli ölçüde azaltıyor.

 Bu hafta DLSS desteÄŸi alan oyunlar arasında ÅŸunlar yer alıyor:

Delta Force: Hawk Ops DLSS 3 desteÄŸiyle piyasaya sürülecek. Warhaven DLSS 3 desteÄŸiyle 21 Eylül'de piyasaya sürülecek. Project Mugen DLSS 3 desteÄŸiyle piyasaya sürülecek. F1 Manager 2023 DLSS 2 desteÄŸiyle piyasaya sürülecek. SPRAWL artık DLSS 2 ve DLAA desteÄŸiyle eriÅŸilebiliyor. Daymare: 1994 Sandcastle DLSS 2 desteÄŸiyle eriÅŸilebiliyor. Lunacy: Saint Rhodes DLSS 2 desteÄŸiyle eriÅŸilebiliyor.

19

Hibya Haber Ajansı

20

21

Ä°lgili Makaleler