Oyun

Funverse Games, Gamex 2023’te 2 yeni oyunu ile yerini aldı

Hit and Boom oyununun kapalı betasının ilk aÅŸamasının 13 AÄŸustos itibarıyla sona erdiÄŸini duyuran Funverse Games CEO’su Tolga Öztürk, kapalı beta süreci boyunca, oyuncuların deÄŸerli geri bildirimleri doÄŸrultusunda her hafta yeni güncellemeler yayınladıklarını, oyunun dinamiklerini zenginleÅŸtiren ve oyuncuların deneyimlerini daha da keyifli hale getiren bir dizi deÄŸiÅŸiklik yaptıklarını belirtti.

Oyuncular fuar boyunca Funverse Games'in çok oyunculu MOBA/Battle Royale oyunu “Hit and Boom”un son halini deneyimleme, ödüllü turnuvalara katılma, sürpriz hediyeler kazanma ve geliÅŸtiricilerle yüz yüze konuÅŸma ÅŸansına sahip olacaklar. Aynı zamanda fuarın baÅŸlangıç tarihi olan 30 AÄŸustos, yeni kapalı beta döneminin de baÅŸlangıcı olacak ve geliÅŸtirici ekip, oyuncular ile beraber projeyi en iyi hale getirmek için çalışmaya devam edecek. 

Funverse Games'in yeni parti oyunu Party Monsterzz, henüz piyasaya sürülmemiÅŸ olmasına raÄŸmen, oyuncuların karşısına ilk kez GameX 2023'te çıkacak. Party Monsterzz ile ilgili pek çok sürpriz hediye de oyuncuları bekliyor. Genç yaÅŸtaki oyuncuların en sevdiÄŸi karakterlerden biri olan Kral Åžakir için Funverse Games tarafından üretilen çevreyi ve doÄŸayı koruma temalı mobil oyun da Gamex 2023'te Funverse Games standında deneyimlenebilecek.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

Ä°lgili Makaleler