YaÅŸam

Gazeteci Haldun Okdemir, MEİGDER üyesi oldu

Mersin’in sevilen usta gazetecisi Haldun Okdemir, Mersin Ä°nternet Gazeteciler Cemiyetine yaptığı üyelik baÅŸvurusu kabul edildi.

Uzun yıllar Tercüman ve Bulvar gazetelerinin temsilcisi olarak tanınan usta gazeteci Haldun Okdemir, günümüzde Tam Sayfa gazetesi ve www.tamsayfa.net internet haber sitesi sahibi. Okdemir’in cemiyete üyeliÄŸinden büyük mutluluk duyduÄŸunu ifade eden MEÄ°GDER BaÅŸkanı A.Vahap ÅžehitoÄŸlu, günümüz gazeteciliÄŸinin internet haber siteleri etrafında odaklaÅŸtığına dikkat çekti.

ÅžehitoÄŸlu, “Yılların dostu kardeÅŸim Haldun Okdemir’e hoÅŸ geldin diyorum. Cemiyetimize internet haber sitesi ve gazeteci olanlar kabul edilmektedir. Son yasayla da internet Haber Siteleri sahip ve yöneticilerine yol gösterici bir kurum olduk. Ãœyelik konusunda çok raÄŸbet görüyoruz. Ancak üye alırken seçiciyiz” dedi.

Cemiyet üyeliÄŸinin kabul edilmesinden sevinç ve gurur duyduÄŸunu ifade eden Usta Gazeteci Okdemir, “Mersin Ä°nternet Gazeteciler Cemiyetinin,  internet gazetelerine ve gazetecilerine yol gösterici yakın ilgi ve alakasını gördük. Ãœye olmaktan mutluyum. Eski arkadaÅŸlarımızın yanına döndük” diye konuÅŸtu.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

Ä°lgili Makaleler