Gündem

GAZZE SOYKIRIMI  VE İFLAS MASASINDA Kİ BATI MEDNİYETİ

    Bugün ise Yahudi ve Hristiyanlar el ele kol kola tüm dünyayı  bütün insanlığı felakete sürüklemektedirler.

GAZZE SOYKIRIMI  VE İFLAS MASASINDA Kİ BATI MEDNİYETİ

 

Günümüzde, Batı Medeniyeti ABD, İngiltere, Fransa ve İsrail gibi kapitalist ülkeler tarafından temsil edilmektedir. Bu  ülkeler, tarih boyunca dinler hatta mezhepler arası savaşlarla birbirlerini yok etmeye çalıştı kardeş kanı döktüler.

Bugün ise Yahudi ve Hristiyanlar el ele kol kola tüm dünyayı  bütün insanlığı felakete sürüklemektedirler.

Ä°srail Savunma Bakanı Gazzedeki masum insanlara “hayvanlar” diyor. Ä°srail bir devlet gibi deÄŸil, iflas eden Batı Medeniyetinin ortadoÄŸudakika menfaatlerini koruyan onlar adına vekalet savaşı yapan bir örgüt gibi hareket ediyor.

Batıda, Gazze ve Filistin meselesini sağduyulu ve insaflı değerlendiren gazeteciler basın mensuplarıda bulunmaktadır.

 

19

Yıllarca İsrailde yaşamış, ödüllü gazeteci İngiliz Jonathan Cupp da bu gaztecilerden biri olan namuslu bir gazetecidir.  Bu  insaflı gazeteci Midilıs Ay adlı yayın organında gerçekleri haykırıyor. JONATHAN CUPP:

20

“Bu soy Kırım ve vahÅŸetin asıl sorumlusu ne Hamastır ne de Netenyahudur.   Filistinliler ve  Gazzelilere uzanan kanlı el  Batının kanlı elidir . Filistinlilerin Ä°srailliler tarafından aç, susuz, enerjisiz, ilaçsız bırakılması hastanelerin yıkılması soy kırımcı politikadır” diyor.

21

ABD başta olmak üzere Batı medeniyetini temsil ettiklerini bildiğimiz ülkelerin tamamı soy kırım için adeta yarışa girerek saf tutmuşlardır.

Batı Medeniyetinin baÅŸ aktörü, ABD Dış Ä°ÅŸleri Bakanı Ä°sraili ziyaret ediyor. “Ben buraya bir yahudi olarak geldim” diyor. ABD’nin bazı eyaletlerinde kamu kurumlarında iÅŸe girerken Ä°srail aleyhine faaliyette bulunmayacağınıza dair sizden yazılı taahhüt alıyor. ABD aleyhine faaliyette bulunabilirsiniz ama Ä°srail aleyhine boykot vs. gibi eylem yapamazsınız.

Gazze de İsrail bombaları ile her 15 dakikada bir çocuk ölüyor. İnsanlara gıda yiyecek ilaç verilemiyor Hastaneler bombalanıyor. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi 15 üyesi ile Ateşkes için görüşme yapıyor. Brezilya dahil konseyin 12 üyesi Ateşkes ilan edilmesini istiyor. ABD ateşkes teklifini dahi veto ediyor. Rusya ve İngiltere çekimser oy kullanıyor.

Jonathan Cupp’un da saÄŸduyulu bir Batılı olarak itiraf ettiÄŸi gibi, bu soykırım ve vahÅŸet Batı Medeniyetinin iflasının ilanıdır.

Batı Medeniyeti iflas masasındadır.

Batılı yamyamlar bugün dahi  iflas masasını  yağmalamaktadır.

Rusya lideri  dalga geçer gibi Hamasın kullandığı silahların Batının Ukraynaya verdiği silahlar olduğunu söylüyor.

 

Türkiyede nüfusun en yoğun olduğu illerden biri Kocaelidir. Kocaelinin yüz ölçümü 3626 kilometrekaredir. Kocaelinde 2 milyon 079 bin 072 kişi yaşamaktır.

Gazze’nin yüz ölçümü 365 kilo metrekaredir. Kocaelinin onda biri kadar bir alanda 2 milyon 500 bin insan yaÅŸamaktadır. Gazze ve çevresi iÅŸgal edilerek boÅŸaltılmış küçük bir alana milyonlarca insan hapsedilerek etrafı tel örgülerle çevrelenerek Gazzeliler için  hapishaneye dönüştürülmüştür. Gazzeliler, 24 saat Dronlarla kontrol altına alınmış 16 yıldır ablukaya alınarak açlığa sefalete mahkum edilmiÅŸlerdir. Norveçli bir AraÅŸtırmacının Gazzede yaptığı araÅŸtırmaya göre gençlerin beÅŸte dördü depresyon içindedir.

Bölgeye daha sonra yerleÅŸen Ä°srail ile ABD ve Ä°ngiltere gibi Batılı güçler  bugüne kadar, Filistinde, Filistin Devletinin kuruluÅŸuna izin vermemiÅŸlerdir. Milattan sonra 70 yılından 14 mayıs 1948 tarihine kadar, son 19 yüzyıl içerisinde Filistin topraklarında bir Ä°srail devletinden söz edilemez. 638 yılında Kudüs’ü Müslümanlar fethetti. Åžehri Yahudiler den deÄŸil Patrik Safronbos’tan bizzat teslim alan Hazreti Ömer Kudüs’ün dünyanın üç büyük dininin özgürce yaÅŸandığı ÅŸehir statüsüne tahkim etti. Ä°srail  adım adım bu kutsal toprakları, Filistin topraklarını iÅŸgal ederek yahudi yerleÅŸimcilere açmaktadır.

 

Ä°srail Filistinle ilgili BirleÅŸmiÅŸ Milletler Genel Kurul kararlarını yok saymaktadır. 1967 yılında, BM Ä°sraili Arap topraklarından çekilmeye davet ettiÄŸinde, Ä°srail Dış Ä°ÅŸleri Bakanı Abba Eban  BM Genel Kurulunda böylesi bir karar 121’e karşı 1 oyla bile geçirilmiÅŸ olsa Ä°srail ateÅŸkes çizgisine dönmeyecektir dedi. Ä°srail, Uluslar arası toplumun sadece 1970 yılına kadar Filistin meselesiyle ilgili aldığı 70 adet kararı uygulamamıştır.

Filistin topraklarında bir devlet kurulmuş olsaydı. Hamas ve benzeri örgütler hareket alanı bulamayacaktı.

 

Peygamber efendimiz savaş esnasında ordusu ile başka bir bölgeye intikal ederken yeni doğum yapmış bir köpek ve yavrularının başına nöbetçi koyarak zarar görmelerini engellemiştir. Böyle bir  Peygamberin ümmeti olan müslümanların masum insanlara yaşlılara kadınlara çocuklara zarar vermesi düşünülemez. 1492 yılında İspanyadaki son Müslüman devleti düştüğünde, Hristiyanlar tarafından soy kırıma tabi tutulan Endülüste barış içinde yaşayan Yahudilerden canını kurtaran 200 000  yahudi Osmanlı Devletine getirilerek barış içinde yaşamaları sağlanmıştı.

Batı Medeniyeti dediÄŸimiz medeniyetin temsilcisi olduÄŸunu kabul ettiÄŸimiz ülkeler Filistinde, Irakta, Suriye’de, Bosnada Afganistan da ve çok sayıda ülkede Afrika da soy kırımların müsebbibi oldular.

Batı geçmiştede aynı politikaları izledi.

Romadaki Papa ve hristiyan dünyası Batı dünyasının vahşetinde seyirci oldu.

 

Önemli fikir adamlarımızdan Cemil Meriç, Marxizmin din için söylediÄŸi “din afyondur” sözlerinin Hristiyanlık için geçerli olduÄŸunu ifade  etmiÅŸtir. Meric’e göre tamamen bağımsız olan Ä°slami Dünya Görüşü sınıfsız, adalet ve eÅŸitlik üzerine kurulu düşünce sistemidir.

 

Kendisi bir Alman Yahudi ailesine mensup olan KARL Marx, paranın yaygın olarak patronu görünümündeki, Yahudi karekterini ÅŸeytani olarak gören bir ÅŸahsiyettir.  Marx, Dinin geniÅŸ kitlelerin bilinçlenmemesi için “Afyon” görevi gördüğünü   ileri sürer. Papalık makamı ve hristiyan dünyası Marx ‘ı doÄŸrulamaktadır. Yahudilerin Ä°srailde hristiyanlara yaptıklarını unuttular, Rus – ortodoks Kilisesi’ nin lideri  BaÅŸ piskopos Diodoros, Ä°srail ordusunun Ayn Karin’deki Vavtizci Yahya Kilisesine girerek yaÄŸmaladıklarını Askerlerin duvarlara “WC” yazarak Kiliseyi tuvalet olarak kullandıklarını, baÅŸka kiliselerinde yaÄŸmalandığını ifade etmiÅŸtir.

 

Bugün alenen iflas masasına düşen batı medeniyeti Gazze soykırımı ile iflasını ilan etmiştir. Batı Medeniyeti bütün değerlerini kaybetmiştir.

Mehmet Akif Ersoyun ifade ettiği tek dişi kalan canavar olan Batı Medeniyetinin tek dişide düşmüştür.

Ä°lahiyatçı Yazar Prof, Dr. Bayraktar Bayraklı’nın “Karl Marx, HaÅŸr Sûresinin 7.nci ayetini bilseydi 24 Ayar Müslüman olurdu” dediÄŸi, KARL Marx VahÅŸi Batı Medeniyetine tepki olarak Sosyalist Ekonomi sistemini alternatif olarak sunmuÅŸtu. Sosyalist model, ilk defa Sovyetlerde uygulanmaya baÅŸlandı. Sovyet  sistemi Marx ın düşündüğü sosyalist modele uygun deÄŸildi.

Karl Marx, sosyalizmin sanayi devrimini yaşayan İngiltere gibi ülkelerde kurulacağını düşünmüştü. Vahşi kapitalizm en katı ve acımasızca  İngiltere ve Hollanda gibi ülkelerde uygulanıyordu.

Karl Marx’ın düşündüğü gibi  sosyalizm öncelikli olarak  ABD ve Ä°ngiltere de uygulanabilseydi Batı Medeniyetinin akibeti bugünkinden daha farklı olacaktı. Maalesef kapitalizme alternatif olarak sunulan Karl Marx’ın  sosyalizm ve komünizmi Rusya ve Çin gibi ülkelerde kapitalizm den daha önce iflas etti. Bu iflas yaÄŸmacı talancı soy kırımcı Batı Medeniyeti müntesiplerini şımarttıkça daha fazla  şımarttı. Dünya tarihi, ilk defa açıkça hastanelerin  hasta çocukların hasta kadınların yaÅŸlıların bombalandığına yerle bir edildiÄŸine ÅŸahit oluyor. Bugün sadece siyonist yahudi  Netenyahu ve Ä°srailin deÄŸil iflas eden Batı dünyasının kanlı  eli Filistin mazlumların  ve diÄŸer mazlum insanların boÄŸazını sıkmaktadır.

Bu zülümlerin sona ermesi yeni dünya düzeninin kurulması, sadece 5 ülkenin veto hakkı değil İslam ülkelerinin de  eşit temsil edildiği diğer ülkelerinin temsil edildiği yaptırma gücü olan uluslararası teşkilatın kurulması ile mümkün olacaktır.

 

Av Necmi ÖZEN

Av Buşra ÖZEN

 

BARIŞIN TESİS EDİLECEĞİ ZULMÜN BİTECEĞİ HAYIRLI GÜNLER DİLERİZ

Ä°lgili Makaleler