Spor

Giorgi Beridze,Batum’lu Hemşerihleri İle Buluştu

Giorgi Beridze,Aslen Gürcistan doğumlu Kocaelispor'lu hemşerimiz,Ergün Yazıcı beyin Gürcistanda akrabaları ile bağlantı çıktı.

Giorgi Beridze,Batum’lu Hemşerihleri İle Buluştu

Kocaelispor’un Manisa FK hazırlıkları sırasında yeşil-siyahlı ekibin Gürcistanlı kanat oyuncusu Giorgi Beridze,Aslen Gürcistan doğumlu Kocaelispor’lu hemşerimiz,Ergün Yazıcı beyin Gürcistanda akrabaları ile bağlantı çıktı.

Oradaki Ataları tanıdıkları ve ortak dostlukların çıkması, sohbet esnasında duygulu anların yaşanmasına neden oldu.Yazıcı hemşerisine çicek verdi.

Giorgi Beridze ;

“Manisa’da alacağımız bir galibiyet için hazırız dedi

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Kocaelispor, ligin ikinci yarısında ilk olarak Manisa FK ile karşılaşacak. Manisa FK maçı için hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor’un kanat oyuncusu Giorgi Beridze açıklamalarda bulundu.

Erggül Yazıcı-Giorgi Beridze-Selçuk Çelebi
Erggül Yazıcı-Giorgi Beridze-Selçuk Çelebi

“Sakatlığım tamamen geçti” diyen Beridze Manisa FK hazırlaıkları sırasında, “Sezonun ilk yarısını ikinci olarak bitirdik. Hazırlık kampını da iyi geçirdik. Hazır bir şekilde geldik. Şu anki pozisyonumuzu korumak içinde savunmak içinde hazırız. Manisa’da alacağımız bir galibiyet için de hazırız. Aynı şekilde o maçtan alacağımız galibiyetle galibiyet serilerine başlamak istiyoruz.” dedi.

19

İyi işler çıkaracağımız anlamına gelmektedir

20

Beridze takım içindeki iletişimi değerlendirerek, “Takım içindeki arkadaşlık seviyesi inanılmaz derecede iyi. Bu tip şeyler bir takım olma adına çok önemli şeylerdir. Tabii ki aynı zamanda bunların iyi seviyede olması, sahaya da yansıyıp sahada daha iyi işler çıkaracağımız anlamına gelmektedir.” şeklinde konuştu.

21

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir