Yaşam

GÖLCÜK BİZİM AŞKIMIZ

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, yerel seçim süreci ve Gölcük’e yönelik hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

GÖLCÜK BİZİM AŞKIMIZ

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, yerel seçim süreci ve Gölcük’e yönelik hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, konuyla alakalı açıklamasında Şehrimizi ileriye götürmeye talibiz çükü Gölcük bizim AŞKIMIZ  dedi.

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, yaptığı açıklamada, Uzun istişareler ve görüşmeler sonucunda partimizin belediye başkan aday adayı olabilmek adına ilçe başkanlığı görevimizi devrederek ilçemiz adına önemli bir yola çıktık. Gölcük’te gördüğümüz eksikleri gidermek, halkımıza hak ettiği Gölcük’ü verebilmek adına elimizi, gövdemizi taşın altına koyduk, aday adaylığımızı açıkladık dedi.

GÖLCÜK İÇİN ÇOK BÜYÜK, ÇOK GÜZEL HEDEFLERİMİZ VAR

Belediye Başkan Adayı Aynacı, Aday adaylığı sürecimizin sonucunda, Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, isimlerimizi grup toplantımızda açıkladı ve adaylığımız resmileşti. O günün ardından ilçemize dönerek seçim çalışmalarına daha yoğun bir şekilde devam etmeye başladık. Gölcük için çok büyük, çok güzel hedeflerimiz var. İnsanımız geçmişe özlem duymamalı, geçmişten daha iyi bir yaşantıya sahip olmalı. Fakat Gölcük halkına sorduğumuz zaman eski yaşantımızdan daha iyisinin olmadığını görüyoruz, duyuyoruz dedi.

SEÇİLDİĞİM ANDAN İTİBAREN GÖLCÜK İÇİN ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Belediye Başkan Adayı Aynacı, İlçemizde Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz andan itibaren görev yapacağım her gün Gölcüklülerin refahı, huzuru, sağlığı, sosyal yaşam hakları, kaliteli hayat şartları için mücadele edeceğim ve çözüm üreteceğim. Tabii ki bunu ekibimizle gerçekleştireceğiz. Biz ekibimizle, partimizle ilçemizi yönetmeye talibiz. Hayat tecrübemizle, iş bilgimizle, çalışkanlığımız ve gençliğimizle Gölcük’te bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerin üstüne eklemeye, eksikleri gidermeye ve şehrimizi ileri götürmeye talibiz. Çünkü bizim aşkımız Gölcük” dedi.

19

5 YILDA PROJE VE HİZMET DEĞİL LAF ÜRETTİLER

20

Başkan Aynacı, Gölcük halkı ,gerçek manada hizmet yapılmasını, proje üretilmesini,seçim beyannamesini halka sunuyorsanız bunları hayata gçirilmesini bekliyor. Son 5 yılda nelerin yapılıp nelerin yapılmadığını herkes gördü, hizmet değil laf ürettiler. Artık yeni bir 5 yılın daha boşa geçirilmesini ne Gölcük halkı ne de Donanma kenti Gölcük hak etmiyor. Gölcüke kazandırılacak her hizmet ve bu hizmetlerden yararlanacak her bireyler için olmalıdır. Hedefimiz 1999 depreminden sonra beklenilen ve hayal edilen Gölcük’ü yeniden ayağa kaldırmak için yaşayan fedakar Gölcük halkının özlem duyduğu bir Donanma kenti Gölcükü yeniden onlara armağan etmek olacaktır.Çünkü Gölcük Halkı bunu her yönüyle hak ediyor dedi.

21

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir