Alışveriş

HomePure Nova’nın lansmanı yapıldı

Sürdürülebilir bir dünya için suyun hayatımızdaki önemi her geçen gün daha da artıyor. Ä°klim deÄŸiÅŸikliÄŸinden ötürü dünyanın çoÄŸu ülkesi susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya. QNET Türkiye Pazarlama ve Ä°letiÅŸim Müdürü Irmak Sütçü suyun daha verimli kullanılması için suyu arıtan çevre dostu su filtreleme sistemi HomePure Nova’yı tanıttı. Lansmanda Uzman Diyetisyen Orçun Kürüm HomePure Nova ile arıtılmış Pi suyuyla hazırladığı lezzetli ve saÄŸlıklı tariflerini misafirlerle paylaÅŸtı.

QNET’in ev sahipliÄŸinde çevre dostu su filtreleme sistemi hakkında konuÅŸan QNET Türkiye Pazarlama ve Ä°letiÅŸim Müdürü Irmak Sütçü; “QNET, merkezi Asya’da bulunan bir doÄŸrudan satış ÅŸirketi. 100’ü aÅŸkın ülkede faaliyet gösteriyoruz. Türkiye’de 2010 yılından beri varız. QNET olarak kendi ürünlerimizi üreterek, sadece QNET çatısı altında satışını yapıyoruz. HomePure Nova su filtreleme sistemimiz de bu ürünler arasında yer alıyor. QNET için sürdürülebilir bir dünya hedefine katkı sunmak için su kullanımı bizler için kritik önemde. Åžebeke/musluk suyunun kullanılması, doÄŸal kaynakların korunması ve az kullanılmasının önüne geçiyor. Ä°nsanın yaÅŸam kaynaklarından birini oluÅŸturan kaliteli suyu doÄŸru kaynakları koruyarak içmenin mümkün olduÄŸunun göstergesi bizler için HomePure Nova… HomePure Nova üretildikten sonra yaklaşık 3 milyarlık pet ÅŸiÅŸe kullanımının önüne geçildi, 330 milyarı aÅŸkın temiz su elde ettik. Bu rakam bu yıl 26 yaşına girecek olan ÅŸirketimizin sürdürülebilirlik taahhüttü için oldukça önemli” dedi.

“Diyetisyen Orçun Kürüm: Su arıtma sistemleri çok önemli”

Suyun yaÅŸamdaki önemine özellikle vurgu yapan Uzman Diyetisyen Orçun Kürüm “Bedenin suya olan ihtiyacı günlük kullanımda orta yaÅŸlarda bir kadın için 9 bardak, erkekler için ise 13 bardak. Egzersiz yapınca bu ihtiyaç 2-3 katına kadar çıkabiliyor. Susuz kalmış bir vücutta tip 2 diyabet, kalp rahatsızlıkları ve obezite görülebiliyor. Su arıtma sistemleri güvenli, temiz, kolay ulaşılabilir, doÄŸa ve saÄŸlık dostu oldukları için çok önemli" dedi.

"HomePure Nova sudaki bakterileri yüzde 99.9999 yok ediyor”

19

QNET’in su filtreleme sistemi HomePure Nova çevre ve insan saÄŸlığına dost özellikleriyle ön plana çıkıyor. Japon bilim insanları Pi Suyu’nun vücudun su moleküllerindeki oksijen ve minerali daha iyi emmesini saÄŸladığını belirtiyor. HomePure Nova da bütünsel saÄŸlığa katkı sunmak için musluk suyunu Pi Suyuna çeviriyor.  Ev için sınıfının en iyi suyunu sunan QNET HomePure Nova, musluk suyunu 9 aÅŸamalı ve 35* UltraTech Filtre Teknolojisi ile filtreliyor. Sudaki bakterileri yüzde 99.9999, virüslerin yüzde 99.99 ortadan kaldırırken özel teknolojisi ile insan saÄŸlığına olumlu etkisi olan iyi minerallerin de suda kalmasını saÄŸlıyor. HomePure Nova, Çevre dostu çözümlerle elektriÄŸe ihtiyaç duymadan temiz ve güvenli içme suyu saÄŸlıyor. HomePure Nova; patojenik bakteri, virüs ve kistlerin (NSF/ANSI P231 ve P244) azaltılması için Su Kalitesi DerneÄŸi (WQA) tarafından onaylanmış dünyanın ilk ultrafiltrasyon su filtreleme sistemi olma özelliÄŸine de sahip.

20

Hibya Haber Ajansı

21

Ä°lgili Makaleler