Kültür

Hürriyet: “En güzel hediye sanattır”

Kurbağa Prens oyununa çocuklardan müthiş ilgi

 

Hürriyet: “En güzel hediye sanattır”

 

İzmit Belediyesinin, yarıyıl tatilindeki çocuklar için organize ettiği 3. Karne Şenliği’nde Uygur Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Kurbağa Prens’ tiyatro oyunu çocuklardan büyük ilgi gördü. Oyun öncesi konuşan Başkan Hürriyet, “Çocuklarımız için en güzel hediye sanattır. Evlatlarımızın yarıyıl tatilinde tiyatrodan ve sanattan daha güzel bir hediye olamaz” dedi

Hürriyet: “En güzel hediye sanattır”
Hürriyet: “En güzel hediye sanattır”

İzmit Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi adına 3. Karne Şenliği etkinliğini düzenledi. Etkinlik kapsamında Uygur Çocuk Tiyatrosu’nun ‘Kurbağa Prens’ adlı müzikal tiyatro oyunu Kocaeli Kongre Merkezi’nde çocuklarla buluştu. Yüzlerce çocuk Kocaeli Kongre merkezini doldururken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de oyunu izlemek için çocuklarla bir araya geldi.

 

19

“ÇOCUKLARIMIZLA BİR DAHA BULUŞTURACAĞIZ”

20

Oyun öncesi konuşan Başkan Hürriyet, “Karne şenliğinde sizlere karne hediyesi vermek istedik. Çocuklarımız için en güzel hediye tiyatro, en güzel hediye sanattır. Güzel evlatlarımızın yarıyıl tatilinde tiyatrodan ve sanattan daha güzel bir hediye olamaz. Hepinize iyi tatiller diliyorum. Bu kadar tiyatro seven bir kitlenin olması beni ayrıca sevindirdi. Bu oyunumuz ve daha nice kıymetli oyunu tiyatrosever çocuklarımızla bir daha buluşturacağız”

21

 

ÇOK GÜZEL BİR OYUN SERGİLEYECEKLER

Uygur Tiyatrosu çok değerli bir ismin, usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur’un mirası olan bir tiyatro. Biz çok şanlıyız ki onu izleme şansını yakaladık. Sizler de sevgili Nejat Uygur’un oğlu Süha Uygur ve kıymetli eşi Filiz Uygur’un kurduğu Uygur Çocuk Tiyatro’sunu izleme şansına sahip olacaksınız. Uygur Çocuk Tiyatrosu, bugün sizler için burada çok güzel bir oyun sergileyecek. Kurbağa Prens oyunu; güzel dersler çıkaracağınız çok şirin, çok tatlı bir oyun olacak. Uygur Çocuk Tiyatrosu ekibine teşekkür ediyor, sizlere de iyi seyirler diliyorum.

 

UYGUR: “EVLERİNİZE MUTLU BİR ŞEKİLDE GÖNDERECEĞİZ”

Uygur Çocuk Tiyatrosu kurucusu Süha Uygur, “Muhteşem bir kalabalık var. Başkanımızın sizin için yaptığı bu güzel organizasyonun karşılığını görmek bizleri de çok mutlu etti. Sizlere çok güzel bir tiyatro gösterisi izleterek evlerinize mutlu bir şekilde göndereceğiz. Başkanım başta olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Makaleler