Gündem

   HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN’DEN ÇİFTE HAMLE

   HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN’DEN ÇİFTE HAMLE

Daha kurulalı 8 ay olan ve Türkiye genelinde 8 binlere dayan Hürriyetçi Eğitim Sen Kocaeli’nde de hızla teşkilatlanmaya devam ediyor. İlimizdeki 2 devlet üniversitesinden biri olan Kocaeli Üniversitesi’nde yapılan ve H.E.S. Kocaeli İl Temsilcisi Süleyman Pekin’in de katıldığı istişare toplantısı akabinde Üniversite Temsilciliğinin 3 akademik ve 3 de idarî personelden oluşması sonucuna varıldı. Buna göre Hürriyetçi Eğitim Sen KOÜ Temsilciliği şu isimlerden oluştu:

Hürriyetçi Eğitim Sen & Özel Atakent Cihan Hast.
Hürriyetçi Eğitim Sen & Özel Atakent Cihan Hast.
  • Doç. Ali Talip AKPINAR (Başkan) – İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi
  • Atilla DEMİR (Başkan Yrd.) – Araştırma ve Uygulama Hastanesi
  • Doç. Tekin YEKEN (Başkan Yrd.) – Hereke Asım Kocabıyık MYO
  • Ufuk Barut DANİÇ (Başkan Yrd.) – Yapı İşleri Daire Başkanlığı
  • Doç. Tahir Serkan IRMAK (Başkan Yrd.) – Mühendislik Fakültesi
  • Süleyman BURDURLU (Başkan Yrd.) – Araştırma ve Uygulama Hastanesi

 

Üyelerinin özlük hakları noktasında mücadele sergileyen Hürriyetçi Eğitim Sen onların sosyo-ekonomik hayatlarını kolaylaştırma adına belli başlı alanlarda indirim anlaşmaları yapmaya da devam ediyor. Sağlık alanında İzmit’in önemli kuruluşlarından olan Özel Atakent Cihan Hastanesi ile özel indirim protokolü gerçekleştirildi. Hürriyetçi Eğitim Sen adına İl Başkanı Süleyman PEKİN ile İl Başkan Yardımcısı Salih KARABEY ve İzmit İlçe Başkanı Mehmet DUMAN’dan oluşan heyet Özel Atakent Cihan Hastane Müdürü Gültekin GÖRÜM’le birlikte protokole imza koydular. Hürriyetçi Eğitim Sen’in üyelerine ve üyelerin birinci derece yakınlarına ayakta tedavi, yatarak tedavi, doğum, radyoloji ve laboratuvar hizmetleri gibi hususlarda çok özel kolaylıkların sağlanacağı kayda bağlandı. Üyeler bu hizmetleri kimlik ibraz ederek alabilecekler.

Hürriyetçi Eğitim Sen Kocaeli Temsilcisi ve Genel Merkez Denetmeni Süleyman Pekin, haftasonu Ankara’da tüzük tadilatlı Hür Yürekler Eğitim ve İstişare Toplantısı yapacaklarını, sonrasında ise hem eylemli sendikacılığın hem de sosyo-ekonomik sendikacılığın hakkını verici ama ilkelerden taviz vermeden ve ‘değer’ kazanma parolasıyla Kocaeli’nin tüm ilçelerinde teşkilatlanmak gayretinde olacaklarını beyan etti.

19

20

21

İlgili Makaleler