Güncel

İkinci çadır yerleşkesini Hatay’a kurdu

Rotary Kulübü, ikinci çadır kenti Hatay’a kurdu

İzmit Rotary Kulübü deprem bölgesi Adıyaman’dan sonra ikinci çadır yerleşkesini, Hatay’a kurdu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından bölgeye gıda ve barınma yardımları da sürüyor. Depremle beraber harekete geçen ve İzmit Belediyesi ile işbirliği içinde çalışan İzmit Rotary Kulübü, ilkini Adıyaman’a kurduğu çadırların ikincisini Hatay’a kurdu.

İkinci çadır yerleşkesini Hatay’a kurdu
İkinci çadır yerleşkesini Hatay’a kurdu

GIDA ÜRÜNLERİ DE DÜŞÜNÜLDÜ

İzmit Rotary Kulübü BaşkanıHüseyin Alçıoğlu, yaptığı açıklamada “Rotaryen Raif Bolat Başkanım bölgeye bizzat gitmiş ve Hatay/Defne Toygarlı Köyü sakinleri içi çadır yerleşkesi planı yapmıştık.Çadırlarımız dün teslim alındı, ödemesi tarafımızdan yapıldı ve kurularak köylülerimizin kullanımına sunuldu. İzmit Rotary Kulübümüzün Adıyaman çadır yerleşkesinden sonra hayata geçirdiği; İzmit Rotary Kulübü Toygarlı Çadır Yerleşkesinde 10 aile çadırını (12metrekare-soba kurulumuna uygun) temin ederek kurduk ve ailelerimize teslim ettik. İzmit Rotary Kulübü olarak İzmit Belediyesi’ne Adıyaman’daki çadır yerleşkesi için 3 bin 100 adet reçel, bin 400 adet bal, bin 300 adet çikolata, bin 200 adet üçgen peynir temin edildi” dedi.

ÇADIRLARIN YANI SIRA TUVALET DE GÖNDERİLDİ

Açıklamalarını sürdüren Başkan Alçıoğlu, “Toplam 65 koli çocuklar için kahvaltılık paketlerini hazırladı. Eşlerimizin toplamış olduğu; çocuk oyun paketleri ve etkinlikleri, oyuncaklar, kadın çamaşırları, örgü bakış yaşlı etkinliklerinden oluşan 6 koli paketi, 6 adet seyyar sandalye tuvaleti, Kardeş Eller’in Mehmet Ali Paşa noktasına bıraktık. İzmit Rotary Kulübü Çadır Yerleşkeleri ise şöyle: Adıyaman İzmit Rotary Kulübü Çadır Yerleşkesi, Büyük Sosyal Çadır (96 metrekare)+20 Aile Çadırı, Adıyaman İzmit Belediyesi Yerleşkesi, Büyük Sosyal Çadır (84 metrekare)+3’lü WC Lavabo, Osmaniye çadırları, Aile çadırı, Hatay/Defne Toygarlı Köyü, İzmit Rotary Kulübü Çadır Yerleşkesi, aile çadırı” ifadelerini kullandı.

19

 

20

ÇADIR: İzmit Rotary Kulübü, Adıyaman’ın ardından ikinci çadır yerleşkesini Hatay’a kurdu

21

İlgili Makaleler