Gündem

İzmit Belediyesi koordinatörleri Fethiye esnafını dinledi

İzmit Belediyesi koordinatörleri Fethiye esnafını dinledi
İzmit Belediyesi koordinatörleri, Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi projesi kapsamında esnafı sık sık ziyaret ediyor
İzmit Belediyesi koordinatörleri, Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi projesi kapsamında çalışmaları sık sık yerinde inceliyor. 20 yıl sonra ilk kazmanın vurulduğu Fethiye Caddesi’nde esnafın mağduriyet yaşamaması adına büyük bir özveri ile çalışan ekiplerin yanı sıra, koordinatörler de ziyaretlerle bölgede esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinleyerek müdahale ediyor.
ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİLER
Çalışmaları yakından takip eden İzmit Belediyesi Koordinatörleri Hakan Yalçın ve Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Nurullah Özer ve Cem Serhat Dayanç, Fethiye Caddesi esnafını ziyaret etti. Dükkân dükkân gezen ve esnafı dinleyen ekip, çalışmaların süreci ile ilgili bilgi paylaştı. SEDAŞ ve Telekom’un çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden koordinatörler, bir sorun veya talepleri olduğunda kendilerine ulaşabileceklerini belirttiler.

İlgili Makaleler