Güncel

“İzmit zabıtaları Social Plus’ı bastı!”

Bu bağlamda, medyada kullanılan "baskın" ifadesi, gerçekleştirilen yasal işlemlerin doğasını yanlış bir şekilde yansıtmaktadır.

İzmit Belediyesi olarak, yerel medya organlarında “İzmit zabıtaları Social Plus’ı bastı!” şeklinde yer alan haberlerle ilgili kamuoyunu doğru ve uygun bir üslupla bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapma gereği duyulmuştur.

David People – Social Plus işletmesi ile ilgili yürütülen süreç, devletin yasal prosedürleri çerçevesinde ve tamamen kanuni bir zeminde gerçekleşmekte olup, Kocaeli İdare Mahkemesi’nin tespit ve kararları doğrultusunda, Zabıta Ekiplerimiz tarafından işletmeye yönelik yasal işlem başlatılmıştır. Bu süreç, işletmeye önceden haber verilerek ve taraflara gerekli tebligatlar yapılmasının ardından, hukuki normlara uygun bir şekilde yürütülmüştür.

Bu bağlamda, medyada kullanılan “baskın” ifadesi, gerçekleştirilen yasal işlemlerin doğasını yanlış bir şekilde yansıtmaktadır. İzmit Belediyesi’nin buradaki uygulaması; planlı, yasalara uygun ve tüm taraflara önceden bildirilmiş bir sürecin parçasıdır. Devam eden yargılama sürecinde yürütmeyi durdurma kararı kaldırılmış olup belediyemizce bu karar çerçevesinde ve ruhsatsız işletmelere karşı uygulanması gereken sorumlu işlemler vardır.

İzmit Belediyesi olarak bu vesileyle bir kez daha, tüm işlemlerimizi kanun çerçevesinde gerçekleştirdiğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir