Alışveriş

Kablosuz bağlantının sınırları Wi-Fi 6E ile aşılıyor

Teknolojinin hızla dönüÅŸmesinin yanı sıra, kablosuz baÄŸlantı da her geçen gün yenileniyor. Bu yeniliÄŸin en etkileyici aÅŸamasında Wi-Fi 6E devreye giriyor. Kablosuz iletiÅŸimin geleceÄŸine yön veren Wi-Fi 6E ile kullanıcılar daha hızlı, daha güvenli ve daha kapsamlı bir baÄŸlantı deneyimi yaşıyor.

Wi-Fi 6E'nin 6 HGz radyo sprektrum geniÅŸliÄŸi sayesinde kablosuz baÄŸlantı deneyiminin sınırlarını zorluyor. GeniÅŸletilmiÅŸ 6 GHz bandıyla kablosuz iletiÅŸimde yüksek bir kapasite sunan Wi-Fi 6E, hızla büyüyen aÄŸ trafiÄŸi sayesinde saÄŸlam ve hızlı baÄŸlantılar elde edilmesini saÄŸlayarak yoÄŸun kullanım altında bile dikkat çeken bir performans sunuyor.

Wî-Fi 6E geniÅŸ bantla yüksek performans saÄŸlıyor

Wi-Fi 6E ile 6 GHz bandında yedi ekstra süper geniÅŸ 160 MHz kanalın kullanılabilir olması, en dikkat çeken özelliklerden biri . GeniÅŸ banta ihtiyaç duyan uygulamalar için oldukça önem arz eden bu özellik ile daha büyük veri yükleri daha hızlı bir ÅŸekilde taşınabiliyor ve yüksek performanslı deneyimler mümkün oluyor.

Wi-Fi 6E tasarımı, 6E dışındaki cihazlardan kaynaklanan karışıklığı ortadan kaldırarak kullanıcılara daha güvenilir ve kesintisiz bir baÄŸlantı sunuyor. DijitalleÅŸmenin arttığı bu günlerde önemli bir faktör olan bu özellik, yüksek hız ve ultra düÅŸük gecikmelerle birleÅŸtiÄŸinde, Wi-Fi 6E'nin yeni nesil teknolojiler için ideal bir platform olduÄŸunu gösteriyor. Zyxel, Wi-Fi 6E teknolojisinin getirdiÄŸi bu avantajları kullanıcılarıyla paylaşıyor. Access point'lerden switch'lere, firewalldan yönlendiricilere kadar sunulan tüm çözümler, kullanıcıların hem mevcut ihtiyaçlarına uyum saÄŸlıyor hem de gelecekteki kullanım senaryolarını destekliyor. Böylece, iÅŸletmeler ve bireyler Wi-Fi 6E'nin sunduÄŸu avantajlardan en yüksek seviyede faydalanabiliyor. 

Zyxel, Wi-Fi 6E'nin avantajlarını kullanıcılarına sunuyor

AÄŸ güvenliÄŸini öncelik haline getiren Zyxel, artan siber tehditlere karşı koruma saÄŸlamak amacıyla, Wi-Fi 6E çözümlerini sahip olduÄŸu üst düzey güvenlik özellikleriyle birleÅŸtiriyor. WPA3 standardının en son sürümünün yanı sıra, Secure WiFi, DPPSK gibi ek güvenlik katmanları sayesinde ağı ve verileri en yüksek seviyede koruyor. Bunun yanı sıra geniÅŸ bir ürün yelpazesi olan Zyxel Nebula, AP'lerden switch'lere, firewallara ve 5G/LTE mobil yönlendiricilere kadar uzanıyor. Ağı yönetmeyi kolaylaÅŸtırmak için hem kullanıcı dostu web arayüzü hem de mobil uygulama sunan bu çözüm, kullanıcıların yönetim açısından sorunsuz bir deneyim yaÅŸamalarını mümkün hale getiriyor.

19

GeliÅŸen teknolojilerle birlikte artan siber güvenlik tehditlerine karşı kullanıcıların güvenliÄŸini her zaman öncelik olarak belirlediklerine deÄŸinen Zyxel Networks Türkiye Ülke Müdürü Ömer Faruk Erünsal, "Zyxel olarak, her zaman kullanıcılarımızın güvenliÄŸini ve verilerini en üst düzeyde korumayı öncelik olarak kabul ettik. Teknolojinin hızla ilerlediÄŸi günümüzde, artan siber tehditlere karşı mücadele etmek ve kullanıcılarımızı korumak bizim için kritik önem taşıyor. Bu nedenle, Wi-Fi 6E çözümlerimizi, en üst düzeyde güvenlik özellikleriyle donatarak sunuyoruz. WPA3 standardının son sürümünün yanı sıra Secure WiFi, DPPSK gibi güvenlik katmanları ile aÄŸ güvenliÄŸini daha da güçlendiriyoruz. Aynı zamanda, Zyxel Nebula platformu ile Wi-Fi 6E çözümlerimizi yönetmeyi kolaylaÅŸtırıyoruz. GeniÅŸ ürün yelpazemiz, AP'lerden switch'lere, güvenlik duvarlarına ve mobil yönlendiricilere kadar uzanıyor. Kullanıcı dostu web arayüzü ve mobil uygulama ile yönetim süreçlerini sorunsuzlaÅŸtırarak, kullanıcılarımızın en iyi deneyimi yaÅŸamalarını saÄŸlıyoruz. Zyxel olarak, teknolojik yeniliklerin getirdiÄŸi fırsatları en güvenli ÅŸekilde kullanmanızı saÄŸlamak için buradayız." dedi.

20

Wi-Fi 6E'nin sunduÄŸu özelikler ile kablosuz baÄŸlantı teknolojisinde büyük bir seviye atladığını belirten Ömer Faruk Erünsal, "Teknoloji, sürekli olarak evrim geçirirken, Zyxel olarak, kullanıcılarımızın her zaman en güvenli, hızlı ve sorunsuz kablosuz baÄŸlantı deneyimine sahip olmalarını saÄŸlamayı amaçlıyoruz. Wi-Fi 6E'nin geniÅŸletilmiÅŸ spektrumu, daha yüksek kapasite ve minimal karışıklık sunarak iÅŸletmelerin ve ev kullanıcılarının ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Biz, güvenliÄŸin ve kesintisiz performansın en üst sırada olduÄŸuna inanıyoruz, bu nedenle Wi-Fi 6E çözümlerimizde en son güvenlik özelliklerini de sunuyoruz. Zyxel olarak, kullanıcılarımızın hızla deÄŸiÅŸen dijital dünyada her zaman önde olmalarını saÄŸlamak için çalışıyoruz." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

21

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler