Yaşam

Karamollaoğlu, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte katıldığı Afyonkarahisar mitingi sonrasında Saadet Partisi İl Başkanlığı’na ziyarette bulunarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi ve çalışmaları değerlendirdi. Karamollaoğlu’na ziyarette Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Aydın ve İl Başkanı Beytullah Karataş eşlik etti.

“Muhteşem bir miting gerçekleştirdik”

Miting ve ziyaret hakkında bilgi veren İl Başkanı Beytullah Karataş, şunları söyledi:

‘’Bugün Afyonkarahisar’da muhteşem bir miting gerçekleştirdik. On binlerce hemşehrimiz miting alanını büyük bir heyecan ve coşku ile doldurdu. Halkımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Temel Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal’ı bağrına bastı ve tarihi bir gün yaşattı. Çok kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sevgi selini oluşturmamız, hemşehrilerimizin Sayın Kılıçdaroğlu’na, Karamollaoğlu’na ve Uysal’a olan güvenin ve sevgisinin en net göstergesi olmuştur.”

Karataş, miting sonrası Karamollaoğlu’nu il başkanlığında misafir ettiklerini ve çalışmalar hakkında raporları sunduklarını belirterek, “Milletvekili adayımız Fatih Aydın’ı diğer tüm adaylarımız ile birlikte meclise göndermek için gece gündüz çalışacağımızın sözünü verdik.” dedi.

“Bu seçimde tek akıl gidecek, ortak akıl gelecek”

19

“İnsanımızın derdini görmezden, duymazdan gelen bu iktidar gidiyor; vatandaşın derdini önceleyenler olarak biz geliyoruz.” diyen Karataş, “Bu seçimde; tek akıl ve ‘ben yaptım, oldu’ anlayışı gidecek, istişare ve ortak akıl gelecek. Hiçbir vatandaşımız karamsarlığa ve umutsuzluğa kapılmasın. Problemlerimizi her geçen gün derinleştiren bu yanlış anlayış son bulacak, tüm problemlerimiz hızlıca ve kalıcı bir şekilde 15 Mayıs itibariyle çözüme kavuşacak.” şeklinde konuştu.

20

“Siyaset halka hizmet etmek için yapılır”

21

Siyasetin halka hizmet etmek için yapıldığını söyleyen Karataş, “Hizmet ise kendine ve çevresine çıkar temin etmek değil, milletimizi müreffeh bir hayat standardına ulaştırmaktır. Hak yemeden ve yedirmeden de hizmet üretmek ve yatırım yapmak mümkündür. Millet İttifakı paydaşları olarak siyasi tercihleri ne olursa olsun insanımızın din, dil, cinsiyet, etnik köken gibi özellikleri nedeniyle hiçbir ayrıma maruz kalmadan kamu hizmetlerinden eşit biçimde faydalanabildiği bir Türkiye benimsemekteyiz.” ifadelerini kullandı.

“Ülkemizin en önemli ihtiyacı uyumlu olma, kucaklaşma ve normalleşmedir”

Karataş, toplumun bütün kesimlerinin normalleşme ve huzur aradığını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Ülkemizin en önemli ihtiyacı uyumlu olma, kucaklaşma ve normalleşmedir. Siyasi partiler birbirinin düşmanı, hasmı değil, rakibidir. Bir rekabet içerisindeyiz. Bizim karşımızda düşman yok. Herkesin farklı düşünmesi gayet normal. Halkımız daha öncesine ve şu anki duruma bakacaklar ve kendi gelecekleri için karar verecek. Memnunsa iktidarı destekleyecek, değilse değiştirecek. Bu kadar basit. Bizler bu kucaklaşmayı ve normalleşmeyi şehrimizde el birliği ile sağlamakta kararlıyız.”

Karamollaoğlu’na Afyonspor forması hediye edildi

İl Başkanı Beytullah Karataş, miting sonrasında gençlerin ‘Bilge Başkan’ diyerek tezahüratta bulunduğu Saadet Partisi Genel Başkan’ı Temel Karamollaoğlu’na 03 numaralı Afyonspor forması hediye etti.

Hibya Haber Ajansı

 

İlgili Makaleler