Güncel

Kentsel dönüşümü çok önemsiyorum

31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’nin İzmit Başkan adayı olan Av. Kamil Şirin gazetemizi ziyaret etti

İYİ Parti’den iyi aday: Kamil Şirin

31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’nin İzmit Başkan adayı olan Av. Kamil Şirin gazetemizi ziyaret etti

Kamil Şirin, 140 yıl önce Batum’dan bölgemize göç edip Nüzhetiye köyüne yerleşen ailenin çocuğu. 1967 İzmit doğumlu olan Kamil Şirin, Atatürk İlkokulu, Namık Kemal Ortaokulu, İzmit Lisesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitiren Şirin, 33 yıldan beri İzmit’te avukatlık yapıyor ve şehrimizin en tanınan, en başarılı ceza avukatlarından biri olarak tanınıyor.

İYİ Parti İzmit Adayı Şirin, seçim çalışmaları için çıktığı mücadelede çok olumlu tepkiler aldığını söyledi. İYİ Parti kendi siyasi tarihinde ilk kez İzmit’te bir aday çıkartıyor. Şirin, “Biz kimseye seçim kazandırmak veya seçim kaybettirmek için yola çıkmadık. İYİ Parti vatandaşa iki ayrı uç arasında sıkışmadığını, üçüncü bir yolun bulunduğunu göstermek istiyor. Çok olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz ve seçim konusunda da herkes kadar iddialıyız” dedi.

Kamil Şirin, İzmit Belediye Başkanı seçilmesi halinde öncelikle 2016 yılında kapatılması gereken, kapasitesinin çok üzerinde yük alan mevcut çöp toplama alanını kapatacağını, yeni çöp depolama alanı ve yeni çöp yakma tesisi için çalışacağını söyledi. İYİ Parti İzmit adayı, İzmit’in çok eski yıllara dayanan tarihini ortaya çıkartmaya ve dünyaya tanıtmaya da kararlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

İzmit’in tarihini ortaya çıkartırsak, dünyanın en önemli turizm merkezi olabilir. Turizm canlanırsa İzmit canlanır. Ayrıca ulaşım ve trafik konularında projelerimiz var. Kentsel dönüşümü çok önemsiyoruz.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir