Güncel

Kocaeli CHP’de heyecan yüksek

CHP Büyükşehir Adayı Bilgin’in yolu dün (3 Mart 2024 ) Körfez, Gebze, 60 evler, Tütünçiftlik ten geçti.

Seçim atmosferine hızlı giriş yapan Kocaeli CHP’de heyecan yüksek

CHP Kocaeli Büyükşehir Başkan Adayı Atasoy Bilgin:

Kocaeli’nin Haketmediği Bu Yönetim Gidecek !

CHP Kocaeli Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin yerel seçimlere haftalar kala

İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, semt semt dolaşarak halkla sohbet ediyor, ve sorunları dinliyor, projelerini anlatıyor ve halkın isteklerini öğreniyor.

Kocaeli CHP’de heyecan yüksek
Kocaeli CHP’de heyecan yüksek

Bütün bunları yaparken AKP’li mevcut belediyenin başarısızlıklarını da ortaya koyarak, 31 mart seçimlerinde Kocaeli’yi bu iş bilmez ve kente vizyon katamayan, hizmet üretemeyen yönetimin elinden geri alacağız diyor.

Esnaf ziyaretleri, öğrencilerle temaslar ve çarşı pazar gezilerinde ortaya oldukça renkli karşılaşmalar ve fotoğraflar çıkarken CHP Büyükşehir Adayı Bilgin’in yolu dün (3 Mart 2024 ) Körfez, Gebze, 60 evler, Tütünçiftlik ten geçti.

19
Kocaeli CHP’de heyecan yüksek
Kocaeli CHP’de heyecan yüksek

Gebze’yi daha güzel bir yer yapmak için tüm Gebzelilerle çalışmaya hazırım diyen Atasoy Bilgin gezisi sırasında diğer parti standlarını da ziyaret etti . Burada Türkiye İşçi Partisi Gemze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş ile sohbet etti. İki aday daha sonra birlikte fotoğraf çektirdi.

20

KÖRFEZ Merkezde Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışını gerçekleştirdi

21

CHP Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin Körfez ilçe ziyareti sırasında CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, CHP Körfez Belediye Başkan Adayı

Tayfun Balıkçı ve CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz’la birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını da gerçekleştirdi. Açılış ve Körfez gezisine Dilovası Belediye Başkan adayı Yakup Törk ve İlçe başkanı Servet Turan da eşlik etti.

Hereke Ordulular Derneği’ne ve Hereke Erzurumlular Derneği’ne Ziyaret

Atasoy Bilgin bu ziyaretlerinde derneklerin, gelenekleri gelecek nesillere aktaran ve kültürlerarası iletişimi sağlayan önemli bir yapıtaşları olduğunu ifade etti. Dernek Başkanı Orhan Tezlik ve CHP Körfez Belediye başkan adayı Tayfun Balıkçı’nın eşlik ettiği ziyaretlerde sohbet gerçekleştiren Bilgin, bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Atasoy Bilgin ‘’Şehrimizin her köşesinde dayanışmayı artırarak umudu çoğaltacağız’’ dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir