Gündem

Kocaeli’den Gelen Misafirler Artvin’e Damgasını Vurdu

Bu sene Rumeli Türkleri ile birlikte KARBAFED’in ortaklaşa düzenlediği Artvin Kültür gezisi katılımcıların beğenisini kazandı.Artvin Valiliğinin düzenlediği Çoruh Nehrinin üzerinde Yat gezisi katılımcıların beğenisini kazandı.

Rumeli Türkleri ve Karbafed’den yaklaşık 300 kişinin katılımı duyan herkez tarafında oldukca güzel bir proje olarak algılandı.

Kocaeli'den Gelen Misafirler Artvin'e Damgasını Vurdu.
Kocaeli’den Gelen Misafirler Artvin’e Damgasını Vurdu.

Başkan Mikail Kalyoncu : Önemli olan Rümeli Türkleri Türkleri Derneklerinin katılım göstermesi Artvin’i gelerek gezerek görmeleri mükemmel ötesi bir olaydır.Değerli dostlarımızın memnuniyeti bizim önceliğimizdir.Diyerek sözlerini tamamladı.

Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği Başkanı :Bizim Karadeniz gezisi projemiz vardı.Sağ olsun Karbafed başkanımız Mikail beyle paylaştık,sağ olsun Artvin gezimiz konusunda verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum kendilerine ve yönetim kuruluna diyerek sözlerini tamamladı.

 

Artvine yeni soluk getiren ve Artvin’in yeni gözdesi haline gelen ibrikli iskelesi; vizyon sahibi, yenilliklere açık ve kendini geliştirmeyi amaç edinmiş bir yönetim anlayışı, Çoruh Vadisi üzerine sizlere en kaliteli hizmetiyle her daim başarı ve tecrübe edinmiş, yerli ve yabancı müşterilerin, Artvin’e bakış açısını ve beklentilerini en kaliteli şekilde gözlemleyerek, en huzurlu Tur seçeneklerimizi, en ekonomik fiyatlarla siz müşterilerimize memnuniyetini kazanmıştır.

19

20

21

İlgili Makaleler