Eğitim

Konferansa bütün Kocaeli halkı davetlidir

Elektrik Yüksek Mühendisi Alper TÜRKTEN’in konuşmacı olarak katılacağı, “Yenilenebilir Enerji ve Türkiye’nin Enerji Politikaları” konulu bir konferans düzenleyecektir.

Kocaeli Aydınlar Ocağı, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 14:00’de, Sivil Toplum Merkezi’nde (İl Müftülüğü karşısı, tramvay yolu üzeri) Elektrik Yüksek Mühendisi Alper TÜRKTEN’in konuşmacı olarak katılacağı, “Yenilenebilir Enerji ve Türkiye’nin Enerji Politikaları” konulu bir konferans düzenleyecektir.

Konferansa bütün Kocaeli halkı davetlidir.

ALPER TÜRKTEN Kimdir?

Alper Türkten, 1981 yılında doğdu. Lisans eğitimini 2007 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Almanya’da Aachen Üniversitesi’nde “Enerji Sistemleri” alanında tamamladı.

2013-2018 yılları arasında yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren AquaSoli (Almanya), Anel Enerji (Türkiye) ve Statkraft (Norveç) şirketlerinde proje müdürü olarak çalıştı.

2018’de EnergyWorks şirketini kurdu. Halen EnergyWorks şirketinin yöneticisi olarak özellikle yenilenebilir enerji alanında yerli ve yabancı şirketlere danışmanlık, mühendislik ve santral kurulumu hizmetleri vermektedir.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir