Alışveriş

Mastercard sahiplerine ZUBİZU anlaşmalı restoranlarda yaza özel indirim

Ödeme teknolojileri alanında öncü Mastercard ile Türkiye’nin ilk mobil sadakat platformu ZUBÄ°ZU, keyifli bir yaz kampanyası için bir araya geldi. Haftanın yorgunluÄŸunu lezzetli yemekler eÅŸliÄŸinde atmak isteyen gümüÅŸ logolu Mastercard kart sahibi ZUBÄ°ZU üyeleri, 3 Haziran-31 AÄŸustos 2023 tarihleri arasındaki tüm cuma günleri ve hafta sonlarında ZUBÄ°ZU anlaÅŸmalı restoranlarda yapacakları harcamalarda yüzde 20’ye varan indirim kazanacak.

Yaz aylarında lezzetli yemekler ve güzel sohbetler eÅŸliÄŸinde dışarıda iyi vakit geçirmek isteyen Mastercard kullanıcısı ZUBÄ°ZU üyeleri, seçkin restoranlarda gümüÅŸ logolu bireysel ve ticari Mastercard kredi kartlarıyla yapacakları ödemelerde indirimden yararlanabilecek. Kampanyanın geçerli olduÄŸu restoranlar arasında Brio Italian, Feriye, Korto, L’Olivetto, Sanayi 313, Suvla, Tamirane, Meg Bebek ve Markus yer alıyor. Her biri sektöründe öne çıkan restoranlarda ZUBÄ°ZU üyeleri iÅŸlem bazında toplamda en fazla 250 TL indirim kazanabilecek.

5 milyona yakın üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, saÄŸlıklı yaÅŸamdan sanat ve eÄŸlenceye farklı yaÅŸam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaÅŸam tarzı mobil uygulaması ZUBÄ°ZU, üyelerinin hayatını kolaylaÅŸtırmaya devam ediyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ZUBÄ°ZU’dan ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

Ä°lgili Makaleler