Güncel

MECLİS ÜYESİ VE ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi meclis üyesi ve aday adayları ile bir araya geldi.

BAŞKAN KOCAMAN MECLİS ÜYESİ VE ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi meclis üyesi ve aday adayları ile bir araya geldi.

31 Mart 2024 seçim çalışmalarına hızla devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, belediye meclis üyeleri ve aday adayları ile bir araya geldi. Başkan Kocaman’a AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Durmuş, SKM Başkanı Murat Yılmaz ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

MECLİS ÜYESİ VE ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MECLİS ÜYESİ VE ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

KENARA ÇEKİLMEK YOK

Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, “Aday adaylığı sürecinin sonuna yaklaşıyoruz. 19 Şubat’ta meclis üyeleri listesini teslim edeceğiz. O zamana kadar bütün aday adaylarımız SKM programlarına hep birlikte katılacağız. Liste belli olduktan sonra kenara çekilmek yok. AK Parti hareketi bir dava hareketidir. Davadan vaz geçmek olmaz. Her zaman sizlerin desteği çok önemlidir. Bizlerinde desteği sizleredir. Yaşadığınız yerde istek ve talepleri mutlaka bizlere bildiriniz” dedi.

BUNLARI BİLEREK YOLA ÇIKTIK

Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “06 Şubat 2023 depreminin yıl dönümündeyiz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalanlara başsağlığı diliyorum. Depremi çok yakından biliyoruz. Bu yaşanan deprem Kentsel Dönüşümün ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Mevcut meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. Yoğun ve zor bir süreç geçirdik. 2019 yılında sürecin zor olacağını söylemiştik. Bunları bilerek yola çıktık” açıklamasında bulundu.

19

BİRLİKTE OLDUK

20

“Kartepe’de aday adayı olmak demek, meclis üyesi olmak demek değildir” diyen Başkan Kocaman “Aday adayı olmak demek ben elim taşın altına sokuyorum, bunun tüm bedellerini ödemeye hazırım demektir. Kıymetli olan budur. Makamlar gelip geçicidir. Allah ömür verirse dava içerisinde verdiğimiz mücadeledir. Cumhurbaşkanımız ile birlikte yürümek için yola çıktık. 2019 yılında listeye giremeyen veya seçilemeyen bütün arkadaşlarımız meclis üyesi muamelesi görmüştür. Her zaman onlarla bir arada olduk” ifadelerini kullandı.

21

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Cumhurbaşkanımıza buradan çok önemli mesaj vereceğiz” diyen Başkan Kocaman, “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Buradan en yüksek oyla Cumhurbaşkanımıza desteğimizi göstermeliyiz. Kimse nefis yapmasın. Bunu abiniz veya kardeşiniz olarak söylüyorum. Meclis üyesi belli bir kriterler içerisinde olacaktır. Meclis üyeliği listesi İl Başkanımız, KBB Başkanımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkan adayımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımızla birlikte hazırlanmaktadır. İstediğimiz tek şey bereketli olmasıdır. Sizleri çok iyi tanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TAHRİKLERE KAPILMAYALIM

“Sosyal medya üzerinde çamurlu fotoğraflar paylaşılıyor” diyen Başkan Kocaman, “Gördük işte Kartepe’de ki hizmeti diyorlar. Fotoğraf doğrudur. Çamur olmadan iş olmuyor. Takım elbise ile Kartepe’yi yönetemezsiniz. Ayağınız çamurada da girecek, suyada girecek. Biz şehir inşa ediyoruz. Bunlar algı belediyeciliği, yalan belediyeciliği yapmaktadırlar. Gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir. Her zaman istişare içerisinde olmamızı istiyorum. Bu dönem seçimler çok önemlidir. Tahriklere kapılmayalım” dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir