Siyaset

“Milletvekili Aday Adayı”yım

Demokrasi için, özgürlük için, eşitlik için, adalet için canla başla verilen onurlu mücadelenin içinde olan;

Yalansız, çıkarsız, beklentisiz; doğaya, insana, hayvana saygı duyan;

Emekçi, köylü, ev hanımı, bilim insanı; yaşlı, genç, kadın arkadaşlarım,

MERHABA!

İnsanın insana kulluk etmediği, demokratik, laik, özgür bir ülke için;

Savaşların, sömürünün olmadığı, insanların insanca yaşadığı bir Dünya için,

“14 Mayıs 2023’ te” yapılacak Genel Seçim’de KOCAELİ Milletvekili Adaylığı için mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ne başvurumu yaptım.

19

Değerli Arkadaşlar, Cumhuriyet ilke ve değerlerinin yok edilmeye çalışıldığı; eğitimin, ekonominin ağır hasarlar aldığı, ayrıca pandeminin ve depremlerin yarattığı insani, maddi, psikolojik yıkımlarla uğraştığımız bu zor günlerde; Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve bizlere her zamankinden daha fazla görev düşüyor. Bu bilinçle uzun zamandır demokratik, laik, özgür bir Türkiye için verdiğim mücadeleyi, siz değerli yol arkadaşlarımla daha da büyütmek, halkın iktidarını gerçekleştirmek için “Milletvekili Aday Adayı”yım.

20

Çıktığım bu onurlu yolda, Atatürk İlke ve Devrimleri sayesinde sahip olduğum mesleğimde edindiğim tecrübemi, Sivil Toplum Kuruluşları ve partimizin her kademesinde aldığım görevleri, Çevre ve Sağlık konusundaki çalışmalarımı; evrensel hukuku ve ileri demokrasiyi savunan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde devam ettirmek, daha fazla insanın hayatında fark yaratmak istiyorum.

21

Bu duygu ve düşüncelerle bir Diş Hekimi, bir kadın, bir eş, bir anne olarak; yeniden inşa edeceğimiz:

“Tam Bağımsız ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nde çocuklarımıza, torunlarımıza aydınlık yarınlar bırakmak için desteklerinizi bekliyorum.

En içten sevgi ve saygılarımla!

Müzeyyen TOPÇU TAN

Diş Hekimi

İlgili Makaleler